21|09

Scheids, we hebben je gemist!

De ‘Week van de Scheidsrechter 2020’ start bijna. En wat hebben we deze helden gemist tijdens de coronacrisis. Het wordt de hoogste tijd om ze te vertellen hoe belangrijk we hen vinden. Van vrijdag 2 tot en met zondag 11 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’.

Scheids, we hebben je gemist!

Na een lange coronaperiode van ‘stilzitten’, staan onze scheidsrechters weer te popelen om de bok te bestijgen. Zij maken de wedstrijden voor alle verenigingen weer mogelijk. Het is de hoogste tijd om ze te vertellen hoe belangrijk zij voor ons zijn.

Zij reizen stand en land af, voor ons. De scheidsrechter is een onmisbare kracht tijdens een volleybalwedstrijd. Zij zorgen ervoor dat alle teams kunnen genieten van onze prachtige sport. Iedere week stappen zij in hun auto, op de fiets, nemen ze de loopwagen of pakken ze de trein met een op de kop-getikte railrunner om de wedstrijden te leiden. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij het spelletje kunnen beoefenen.

Blijk van waardering  
Wij steunen de ‘Week van de Scheidsrechter’ van harte en roepen alle teams dan ook op om in de actieweek hun scheidsrechter te bedanken en te vertellen hoe blij we met ze zijn. Hoe? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Een aantal tips:

Wat je ook doet, zorg ervoor dat de scheids zich tijdens de Week van de Scheids ontzettend bijzonder voelt!

Coronaproof bedanken
Let er tijdens het bedanken wel op dat dit op verantwoorde wijze gaat. Volg daarom altijd de regels op van het RIVM. Zo vermijden we gezamenlijk onnodige risico’s.

Heb je een cadeautje of een kaart die je wilt geven? Dan zijn er tal van mogelijkheden om dit coronaproof te overhandigen, bijvoorbeeld met een schone, liefst nieuwe afvalknijper.

Samen maken we er weer een topweek van: heel veel plezier tijdens de ‘Week van de Scheidsrechter 2020’!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club