25|04

Scheidsrechters gezocht

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar scheidsrechters, zodat er weer volop gevolleybald kan worden door alle teams. Zeker ambitieuze scheidsen, die in de Promotieklasse of 3e Divisie kunnen of willen fluiten, zijn zeer gewenst!

Scheidsrechters gezocht

Vind jij het leuk om wedstrijden in goede banen te leiden? Meld je dan aan bij Marjan Boer.

Er is plek voor scheidsrechters op alle niveaus; ook als je nog nooit een wedstrijd in je leven gefloten hebt. Je hoeft geen lid te zijn van Sliedrecht Sport. Je kunt vanaf komend seizoen ook alleen opteren om in De Basis te fluiten.

In seizoen 2020-2021 dreigt een tekort te ontstaan aan scheidsen die op een hoger niveau mogen fluiten: Promotieklasse en de 3e Divisie. Ben je dus een scheidsrechter met een R2-code, meld je aan!

Heb je die code nog niet behaald, maar wil je wel graag op een hoger niveau fluiten, dan kun je meedoen met de Verenigingsscheidsrechter 3-opleiding (VS3). In deze cursus leren deelnemers goed samen te werken met alle betrokkenen rondom een wedstrijd én een consequente, technische lijn te hanteren.

Hierna kun je aan de slag als scheidsrechter in de Promotieklasse en mogelijk de 3e Divisie. Lees voor aanmelding bij Marjan de informatiefolder en de inschrijfvoorwaarden goed door.
De workshops benodigd voor de opleiding worden jaarlijks in twee blokken tussen september en maart georganiseerd door de Nevobo. Zodra de data bekend zijn, vind je ze in de activiteitenkalender.

Kom je onze scheidsrechterspoule versterken?


Terug naar nieuws overzicht


Business Club