23|02

Schrijf je in voor de dropping ABC-jeugd

Op 13 maart organiseren we voor de ABC-jeugd een leuke dropping. Samen met je teamgenoten of andere vrienden word je in de omgeving gedropt en moeten jullie de weg naar huis weten te vinden. Onderweg zullen jullie nog voor een paar verassingen komen te staan!

Schrijf je in voor de dropping ABC-jeugd

Waar, wanneer, hoe laat?
Op 13 maart worden jullie om 19.45 uur in Sportcafé ‘t Bankie verwacht. Hoe laat de dropping afgelopen is, is afhankelijk van de richting waarin gelopen wordt. Voor alle deelnemers zullen we zorgen dat ze op een normale tijd weer veilig thuis zijn.

Veiligheid
Voor de veiligheid is iedere deelnemer verplicht een reflecterend veiligheidshesje te dragen. Als je lichtgevende bandjes of een zaklamp hebt, graag meenemen! Met iedere groep zullen twee volwassenen meelopen als leiding. Voor noodgevallen krijgen zij de mobiele nummers van de ouders mee.

Foto’s
Onderweg zullen er door de leiding foto’s worden gemaakt. Deze foto’s worden gepubliceerd op de website en social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, graag even aangeven zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Contact
De begeleiding van de verschillende groepjes zal in maart bekend worden gemaakt. Voor vragen of noodgevallen kan er contact worden opgenomen met de organisatie:
Roel Boer: 06-27334260 / boerroel@hotmail.com
Ilse van Dijk: 06-46524011 / ilsevdijk@hotmail.com

Aanmelden
Meld je aan via deze link.

Haal je vrienden over en geef je op! Hopelijk tot 13 maart!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club