10|12

Sint, Kerst&Nieuw en… volleybal voor MC1

Vandaag onze derde wedstrijd tegen Next Volley uit (en in) Dordrecht in deze eerste helft van de competitie. Maar eerst vrijdagavond… onze “Sinter-Kerst-&Nieuw” met het team en onze coach Sara moest met Dames 3 in De Basis volleyballen. Leuk avondje!

Sint, Kerst&Nieuw en… volleybal voor MC1

Wij waren druk met onze gedichten en kadootjes toen het bericht kwam dat Sara geblesseerd was geraakt aan haar knie. Aangezien zij net terug is van een te lange blessure en revalidatie aan haar andere knie was er wel even paniek. Gelukkig werden we al snel enigszins gerustgesteld, maar kon ze zaterdag wel coachen?!?

Maar een goede coach zorgt ter plekke voor een goede vervanging en werden de reserve coaches vriendelijk bedankt en werd coach Daniël van Helden van Dames 3 ingevlogen. Hier was wel wat overtuigingskracht voor nodig want de lat lag hoog… 5 punten mee terug naar Sliedrecht en niets minder!

Ons “Sinter-Kerst&Nieuw” hadden we wel een beetje laat gemaakt. Zou dat gevolgen hebben voor de wedstrijd zaterdagochtend 09.00 uur? De andere twee wedstrijden hadden we overtuigend gewonnen met 4-0 en het was wel de bedoeling deze lijn door te trekken. De druk lag niet alleen bij de vervangende coach, maar ook bij ons.

Eerlijk is eerlijk… wakker waren we niet, het was koud, het kampioenschap is al binnen… maar we wilden Daniël wel laten zien dat we kunnen volleyballen. Met de opdracht alles bovenhands serveren en punten pakken gingen we het veld in. En punten hebben we gepakt in die eerste en tweede set. Zelfs punten die niet werden geteld. Toen de trouwe supporters op de tribune daar op wezen werden zij op een wonderlijke manier “vriendelijk” bedankt voor de oplettendheid ?.

De vierde set was te vergelijken met set 1 en 2, maar set 3 willen we wel graag even extra benoemen. Deze set hebben we met 3-25 gewonnen en alleen onze Benthe (10) en onze Charlotte (15) hebben mogen serveren. Best grappig natuurlijk, maar we kijken erg uit naar de tweede seizoenshelft in de Hoofdklasse.

Daniël bedankt voor je tips, enthousiasme en aanmoedigingen op dit vroege tijdstip! Je bent altijd welkom! En Demi en Esmee… beterschap! Snel opknappen hè?!

Nog één wedstrijd te gaan… volgende week om 09.00 uur in de Basis tegen Volley2B. Omdat zij waarschijnlijk nog spelen voor de tweede plaats en promotie kan dit een hele leuke wedstrijd worden. Wij zouden het geweldig vinden om met veel publiek de winterstop in te gaan en de eerste helft met elkaar af te sluiten. Tot dan? Fijn weekend verder!!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club