21|12

Sliedrecht in Europacup tegen Holte uit Denemarken

Vanavond hebben Holte uit Denemarken en Hämeenlinna uit Finland uitgemaakt wie de volgende tegenstander wordt van Sliedrecht in de Europese Challenge Cup. Het zijn uiteindelijk de Denen geworden in een tamelijk spectaculair verlopen wedstrijd.

Sliedrecht in Europacup tegen Holte uit Denemarken

Foto’s: CEV

Vorige week hadden de Denen reeds met 3-0 thuis gewonnen van de Finsen. Ook al was het close in de sets (25-23, 26-24, 25-19), met een 3-0 overwinning sta je toch al met anderhalf been in de volgende ronde.

Daar dachten de Finnen in hun eigen Loimua Areena echter anders over. Zij gingen toch behoorlijk dik over het team uit Holte heen: 25-19, 25-20 en 25-18. Dat betekende een golden set, die dan weer verrassend genoeg door de gasten uit Denemarken werd binnengesleept met 9-15.

Ergo, in de 1/8e finales spelen we dus tegen de Deensen. Eerst gaan we uit op dinsdag 10 januari. Op woensdag 18 januari is de alles beslissende return in De Basis. Schrijf alvast in je agenda!

Nog even voor de liefhebbers… Holte is de noordelijkste voorstad van Groot Kopenhagen en heeft een ruime 10.000 inwoners. Vanaf het centrum van Kopenhagen is het ongeveer 20 kilometer reizen naar de sporthal aldaar. Via deze link vind je alle info van de CEV over het team.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club