12|05

Sliedrecht scoort op beachtoernooi Werkendam

Afgelopen donderdag was er een Regio Junior Beachcircuit in Werkendam, waarbij natuurlijk ook weer de nodige talenten uit Sliedrecht het zand op gingen. En met succes...

Sliedrecht scoort op beachtoernooi Werkendam

Verslag Thijs den Boer en Olivier Ligthart
Thijs en ik (Olivier) kwamen aan bij het toernooi we hebben 6 poule wedstrijden waarvan 2 niet meetelden omdat die onder 17 telden we hadden van de 6 wedstrijden 3 gewonnen 3 verloren daarna hebben we de finale gespeeld en helaas verloren we zijn 2de geworden en waren super blij daarna kregen we bij de prijs uitreiking een zilveren medaille voor de rest was het toernooi goed georganiseerd het was een mooie plek en het was lekker weer.

Verslag Mats den Hartog en Thijs de Waard
Een zonnige dag in Werkendam, waar Thijs de W en ik (Mats) begonnen aan een beachtoernooi aan de Copakadijk. Het was een leuk toernooi met veel goede tegenstanders en, omdat er van de O17 te weinig inschrijvingen waren, deden die met de O15 mee. Toen werd er één grote poule gemaakt met alle deelnemers van O15 & O17. Na alle poulewedstrijden streden Thijs en ik om de derde plaats op het podium en dat is gelukt door dat wij van onze vrienden van Volley2B hadden verslagen met 19-13. De medailles werden uitgereikt door Raisa Schoon. Nu op naar het volgende toernooi.

Verslag Doortje Kros en Tirsa van der Valk
Tirsa en ik (Doortje) hebben donderdag 9 mei een toernooi gespeeld in Werkendam. We zaten in een poule van 4 teams en de andere poule hadden 5 teams, we begonnen onze 1ste wedstrijd met winst, de 2e wedstrijd jammer genoeg verloren maar we hebben ons goeie spel weer opgepakt en laten zien in de 3e wedstrijd en die hebben we gewonnen. En de 2 wedstrijden die we hebben gewonnen bleken genoeg te zijn voor een plekje in de kruisfinale, we begonnen de kruisfinale best wel goed maar toen zakte we een beetje in maar toch hebben gewonnen dus waren we door naar de finale voor de 1e en 2e plek. We moesten 2 sets spelen de 1e set begonnen goed toen daarna kwamen we achter te staan maar toch gewonnen, de 2e set ging best makkelijk en die wonnen we ook. En ons 1e beach toernooi van het jaar meteen een mooie 1e plek te pakken

Verslag Ole Vlot en Mara van Gastelen
Het was een goede dag om lekker buiten te beachen. Ons toernooi begon om 13u. Totaal hadden er 5 teams zich aangemeld. Dit was de eerste keer dat we samen gingen beachen. We begonnen tegen de dochter van Carlijn Ghijssen oud Sliedrecht Sport dames 1 speler, deze wonnen we. De andere wedstrijden wonnen we ook. Hierdoor mochten we de finale spelen. De finale wonnen we met 25-12. Onze eerste toernooi en meteen een 1e podiumplaats, dat smaakt naar meer.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club