31|03

Sliedrecht Sport Dames 1 houdt as in stand

De captain, spelverdeler en libero van het succesvolle hoogste damesteam van Sliedrecht Sport zijn komend seizoen ongewijzigd. Carlijn Ghijssen-Jans, Emma Rekar en Ana Rekar vormen ook in 2020-2021 de as van het blauw-witte team.

Sliedrecht Sport Dames 1 houdt as in stand

Foto: Peter Verheijen

“De situatie rond Corona zorgt voor veel onzekerheid; ook over onze begroting volgend seizoen”, aldus Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport. “Gezien deze lastige omstandigheden, zijn we er bijzonder trots op met Carlijn, Emma en Ana overeenstemming te hebben bereikt voor aanstaand seizoen. Samen met de continuering van de staf, hebben we hiermee, hopelijk, weer de basis voor een topseizoen gelegd.”

La décima
Sliedrecht Sport Dames 1 won afgelopen seizoen, met de Nationale Beker, de negende hoofdprijs op rij en ziet er nu al naar uit om ‘la décima’ in het volgende seizoen te scoren. Dat zal gebeuren zonder spelverdeler Dani Dammers, passer-loper Laura de Jong, midden Lisanne Baak en diagonaal Brechtje Kraaijvanger. Van hen wordt afscheid genomen.

Brechtje Kraaijvanger: “Ik bedank Sliedrecht voor drie seizoenen vol prachtige ervaringen. Ik heb veel leuke en betrokken mensen leren kennen. Ik heb zelf veel geleerd en ontzettend genoten van de acht prijzen waar ik in drie seizoenen aan heb bijgedragen. Nu is het tijd om mijn studie weer op te pakken en volleybal op een lager pitje te zetten. Ik ga terug naar mijn roots en ga weer volleyballen bij de vereniging waar ik zeventien jaar geleden voor het eerst met een volleybal bezig ging: S.V. Halley in Wehl!”

Brechtje Kraaijvanger zegt topvolleybal vaarwel (foto: Pim Waslander).


Terug naar nieuws overzicht


Business Club