09|10

Sliedrecht Sport Dames 1 tijdelijk versterkt met Flore Gravesteijn

Ter vervanging van de geblesseerde Esther Hullegie en met het oog op de drukke Europacup-periode, heeft Sliedrecht Sport oud-international Flore Gravesteijn vastgelegd. De 1,90 meter lange passer-loper speelde in het seizoen 2009-2010 al bij Sliedrecht om daarna in het buitenland te gaan volleyballen.

Sliedrecht Sport Dames 1 tijdelijk versterkt met Flore Gravesteijn

“We zijn erg blij met de komst van Flore”, aldus Vera Koenen, trainer-coach Dames 1 van Sliedrecht Sport. “Een bijzonder ervaren kracht, die naadloos kan inschuiven in het team. Zeker met het oog op de Champions League is dat een extra steun.”

Gravesteijn speelde bij Stuttgart (twee seizoenen), het Belgische VDK Gent (waarmee ze kampioen van België werd), Hamburg, drie seizoenen bij Paris Saint Cloud en twee seizoenen bij het Italiaanse Montichiari. Zij is 19-voudig international in het Nederlands damesteam.

Twee maanden
Naast het volleybal in de zaal is de 31-jarige Gravesteijn ook een succesvol beachvolleybalster. Samen met Mexime van Driel heeft zij afgelopen seizoen verdienstelijk gepresteerd in de Eredivisie Beachvolleybal. Gravesteijn zal naar verwachting zo’n twee maanden actief zijn voor Sliedrecht Sport.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club