05|01

Sliedrecht Sport geeft talenten geen kans

De openingswedstrijd van het tweede decennium van deze eeuw zag toe op de ontvangst van de speelsters van het TalentenTeam in De Basis. Van het team van Avital Selinger lieten onze meiden weinig heel: 3-0.

Sliedrecht Sport geeft talenten geen kans

Foto’s: Ron de Groot

Het was nou niet zo dat er met angst en beven naar deze confrontatie werd uitgekeken. Het TalentTeam stond stijf onderaan, met slechts drie punten uit elf wedstrijden. Daar staan ze na de wedstrijd van vanavond nog steeds, maar dan met twaalf gespeelde wedstrijden achter hun naam.

Onze dames hadden moeite om de vertrouwde patronen na de winterstop – hoe kort dan ook – weer te vinden, maar dat ging set na set beter: 25-21, 25-19 en 25-13. Nooit werd het echter spannend tegen de deels Jong Oranje-teamgenootjes van Jolijn de Haan. 

Laten we het erop houden dat het een mooie opwarmer was voor de wedstrijd van aanstaande woensdag als we uit spelen bij de koploper Eurosped, waar – hoe verrassend – Jan Berendsen als coach een stapje terug heeft gedaan ten faveure van zijn ex-partner Diane Rademaker, maar nog wel op de bank plaats neemt.

Afijn, niets zo dynamisch als het volleybal…

 

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club