15|07

Sliedrecht Sport start Beach Laddercompetitie

Speciaal om te vieren dat we van het RIVM weer toernooien mogen organiseren, starten we gelijk maar eens met iets nieuws... een heuse laddercompetitie. Doe mee en strijdt om de prestigieuze titel Kampioen Beach 2020.

Sliedrecht Sport start Beach Laddercompetitie

Een laddercompetitie is een spel van uitdagen en uitgedaagd worden. Dus… daag je tegenstander uit, win en kom dichterbij het doel en de eeuwige roem, die verbonden is aan: KAMPIOEN BEACH 2020.
De competitie wordt gespeeld van 17 juli tot en met 5 september. De spelregels zijn als volgt:
 1. Stel je 2-persoons team samen en verzin een uitdagende teamnaam.
 2. Schrijf op het ‘ladderbord’ eenmalig jullie teamnaam + contactpersoon met stift op één van de bordjes en hang dat bordje onderaan.
 3. Het ladderbord is ingedeeld naar leeftijd:
  • Blauw: Senioren
  • Wit: ABC-jeugd (Als je op de derde plaats staat mag je ook senioren uitdagen, begin onderaan)
 4. Daag een ander team uit dat maximaal drie plaatsen boven jullie staat. Je mag niemand uitdagen die lager op de ladder staat. Als je geen contactgegevens hebt van de persoon die je uit wilt dagen mail je naar: activiteiten@sliedrechtsport.nl.
 5. De uitdager reserveert een veld en zorgt voor een bal.
 6. Je mag een uitdaging niet weigeren. Als je uitgedaagd wordt moet deze wedstrijd binnen een week gespeeld worden. Indien dit niet gebeurt heeft de uitdager gewonnen en worden de bordjes verwisseld.
 7. Een wedstrijd wordt 2-tegen-2 gespeeld en gaat om twee gewonnen sets.
 8. Als de uitdager wint mag deze zijn bordje wisselen met het bordje van het verliezende team. Als de uitgedaagde wint verandert er niets.
 9. Wie op 5 september om 20:00 uur bovenaan staat, is de winnaar van deze 1e Laddercompetitie van Sliedrecht Sport.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club