09|01

Sliedrecht Sport verwelkomt Equipe Adviseurs bij Business Club

Equipe Adviseurs is sponsor geworden van Sliedrecht Sport. Equipe Adviseurs is een ervaren adviesbureau, actief op het gebied van bouwfysica, omgevingsmonitoring, ecologie en milieu & ruimte. Met een veelzijdig en professioneel team zet Equipe Adviseurs zich in voor een gezond evenwicht tussen mens en milieu.

Sliedrecht Sport verwelkomt Equipe Adviseurs bij Business Club

Directeur Niels Blokland: “Sliedrecht Sport is veel meer dan een volleybalvereniging. Ambitieus zijn en gaan voor het hoogst mogelijke resultaat vertaalt zich in de cultuur van de vereniging. De teamspirit van Sliedrecht Sport zit door de hele vereniging heen. Dit zijn zaken waar wij ook als organisatie voor staan: met elkaar het maximale bereiken. Als één team. Vandaar ook onze slogan: Samen gaan we voor goud!”

Cees Boer, voorzitter Sliedrecht Sport, is blij met de nieuwste sponsor; gevestigd in Dordrecht. “Mooi dat de aantrekkingskracht van onze Business Club steeds regionaler wordt.” Ook hij ziet overeenkomsten met Equipe Adviseurs. “Of het om een bouwadvies gaat of een Eredivisiewedstrijd, met een goede voorbereiding en de inzet van een evenwichtig team, leg je de basis voor succes.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club