31|01

Sliedrecht Sport zoekt…

Bij Sliedrecht Sport is genoeg leuk en uitdagend vrijwilligerswerk te doen. Dit stond bovenaan onze vorige oproep voor een zaalhuurcoördinator. Deze vacature hebben we inmiddels in kunnen vullen. Onno Bal gaat dit oppakken en daar zijn we hartstikke blij mee!! Ook hebben we met Lisette Stam een vacature in de sponsorcommissie in kunnen; ook super fijn!

Maar, we hebben nog meer vacatures, zo zoeken we nu bijvoorbeeld barvrijwiligers....

Sliedrecht Sport zoekt…

Kom jij bij ons team? Om straks, als alles weer open mag, goed van start te kunnen gaan willen we weer voldoende koppels in kunnen zetten, zodat iedereen slechts 1 x per 6 of 7 weken een bardienst hoeft te draaien. En ook als het deze seizoenshelft niet meer lukt, maar je het in het nieuwe seizoen ‘21/’22 leuk zou vinden, horen we graag van je!

We zoeken barvrijwilligers voor:
5 x 2 pers op dinsdagavond 19.30 uur – 00.30 uur
5 x 2 pers op woensdagavond 19.30 uur – 00.30 uur
3 x 2 pers op donderdagavond 19.30 uur – 00.30 uur
1 x 2 pers op vrijdagavond vroeg 18.30 uur – 21.30 uur

1 x 2 pers op zaterdagochtend van 8.30 uur – 12.30 uur
2 x 2 pers op zaterdagmiddag van 12.30 uur – 16.30 uur

Schrik niet van de sluitingstijden doordeweeks: vaak is je dienst een stuk eerder klaar omdat veel mensen de volgende dag weer moeten werken! Dit zijn echter de officiële sluitingstijden.

We vinden het belangrijk dat je het vooral gezellig hebt tijdens deze bardienst. Maak een koppel met je vriend of vriendin, dan kunnen jullie gelijk bijkletsen met zelfs je eigen favoriete muzieknummers erbij en wij zijn er mee geholpen. Voorafgaand aan een nieuwe seizoenshelft, voordat het barrooster gemaakt wordt, krijg je de mogelijkheid om data door te geven, waarop je niet kunt.

Dus… ouders/verzorgers/opa’s en oma’s, of ben je zelf 18 jaar of ouder en heb je zin om wat voor de club te doen? Meld je aan via vrijwilligers@sliedrechtsport.nl.


Dank dat jullie ons op deze manier helpen het barrooster zo gevuld mogelijk te krijgen, waarbij mensen niet vaker dan eens in de zes weken zouden hoeven te draaien. Hopelijk hebben mensen er na zo’n gekke coronaperiode weer zin in om gezellig te komen draaien en hun steentje bij te dragen voor de club!

Groetjes,
Anke en Lisette


Terug naar nieuws overzicht


Business Club