11|05

Sliedrechtse jeugd wint helft alle Regiobekers

In sporthal De Dijk in Dordrecht hebben zowel Meisjes C als Jongens B en C de finaleronde van het Bekertoernooi van de Regio Zuid gewonnen. Jongens A moest genoegen nemen met het zilver.

Sliedrechtse jeugd wint helft alle Regiobekers

Om 10.30 uur traden alle jongensteams tegelijk in de arena. Jongens C, bestaande uit Levi vd Giessen, Timo de Jong, Ward Bal, Luuk de Groot, Ryan Wiersma, Xander van der Pol, Thijmen Oomes, Robin Bakker, Joost Baars, Quinten Boer en coaches Bart Yark en Daniël van Helden, was als eerste klaar. Met 3-0 legde het team Volley Tilburg JC over de knie.

Ook Jongens B wist te winnen van Volley Tilburg, maar dan op B-niveau. Het team van Youri van der Pol, Aron Huijser, Timon Zoutendijk, Mart de Groot, Jari Tournier, Joost Suijker, Rune Bal, Jelle Leeuwis, Jilles Amersfoort, Harm Korevaar, Davi Beltrao, Cas Westgeest en coaches Bas de Groot en Egbert op ‘t Hof, moest één setje aan de Brabanders laten, maar mocht eveneens de Beker mee naar huis nemen.

Dat geldt niet voor Jongens A. Zij gingen met 0-3 het schip in tegen Donki Sjot uit Den Dungen.

Om 13.00 uur was het de beurt aan het enig over gebleven blauw-witte meidenteam in het Bekertoernooi. In een spannende strijd namen zij het op tegen Flamigo’s uit het Limburgse Gennep. Uiteindelijk trok het team van Monika de Jong, Damla Salduz, Donna de Jong, Caitlyn Korperaal, Mylène de Jong, Noa Heussen, Myrthe Mijnster, Roos van Gastelen, Yagmur Salduz, Lisa van Zijl, Maud van de Weg en coach Martijn van der Valk aan het langste eind: 3-1.

Daarmee wist Sliedrecht Sport beslag te leggen op drie van de zes te vergeven Regiobekers. Een prachtige score!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club