13|12

Smulweekend… in De Basis

Het programma dit weekend mag er zijn! Heren 1 gaat op bezoek bij nummer 4, Dynamo en Dames 1 reist naar Vroomshoop voor een onderonsje tegen de nummer 2: Eurosped. Valt er dan niets te beleven in De Basis? Jazeker wel!

Smulweekend… in De Basis

Voor de echte liefhebber is er natuurlijk altijd wat te beleven in De Basis! Maar aanstaande zaterdag staat een wel heel pikant duel op het programma. Of eigenlijk… twee duels.

Vorige week moest Jongens A1 thuis aantreden tegen de koploper in de Hoofdklasse A… Next Volley JA1. Tegen de tegenstanders van ‘den anderen kant’ staat er natuurlijk altijd wel wat extra spanning op, maar nu helemaal. Uit was namelijk al met 3-1 verloren van de Dordtenezen.

Next kon in de wedstrijd van afgelopen zaterdag dan ook kampioen worden, maar verloor vrij kansloos van ons hoogste jongensteam met 4-0. Olé! Sliedrecht nam meteen de koppositie over en heeft zaterdag thuis aan twee puntjes genoeg om het kampioenschap binnen te slepen tegen de nummer een-na-laatst: Intermezzo. De wedstrijd begint om 12.45 uur in De Basis.

Wat wil het toeval… Ons Jongens A2 speelt in dezelfde poule en zij ontvangen JA1 van… Next Volley. Ook om 12.45 uur en ook in De Basis. Met een beetje goede wil, kunnen onze Dordtse vrienden dan live, op het naastgelegen veld, meemaken hoe ons JA1 het kampioenschap pakt dat zij vorige week hebben laten liggen. Zou dat niet leuk zijn! Wellicht kan het blauw-witte JA2 nog een extra duit in het zakje doen door een setje af te snoepen.

Na dit spektakel is er nog alle reden om even te blijven zitten, want ook ons Meisjes B3 maakt hele goede kansen op het kampioenschap. Ook daar zijn nog twee puntjes nodig tegen de nummer een-na-laatst: OKK. Deze pot begint om 14.45 uur.

Je ziet…. er is altijd een reden om de zaterdag in De Basis door te brengen!

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club