Sportcafé ‘t Bankie (en zalenverhuur)

't Bankie is het gezellige en bruisende epicentrum van Sliedrecht Sport. Op deze pagina vind je de openingstijden. Het Sportcafé en de verschillende (vergader)zalen in De Basis zijn echter ook te huur voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, feesten en diners; zowel voor bedrijven als particulieren...

Sportcafé ‘t Bankie (en zalenverhuur)

‘t Bankie heeft al bij vele gelegenheden opgetreden als sfeervolle en betaalbare gastheer. Van vergaderingen (inclusief lunch), trainingen en recepties tot aan besloten diners en huwelijksfeesten. En van babyshowers en kerstborrels tot aan buurtfeesten en party’s voor jubilarissen en pensionarissen.

Het kan allemaal! Gastvrijheid staat bij ons altijd voorop. Daarnaast kunnen we in De Basis een volledig verzorgd evenement organiseren, waarbij we graag meedenken in mogelijkheden. Van food, drinks en belichting tot bediening en van aankleding tot DJ. Van vergaderarrangement tot compleet feest… wij regelen het graag. De geweldige sfeer van ‘t Bankie krijg je er gratis bij!

Wil je meer informatie over de huur van zalen of het Sportcafé, danwel een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Willeke Mulder (zie de contactgegevens onder de foto’s).

 

Openingstijden ‘t Bankie (tijdens seizoen)

Maandag:     19.30-00.00 uur
Dinsdag:       19.30-00.00 uur
Woensdag:   19.30-00.00 uur
Donderdag:  19.30-01.00 uur
Vrijdag:         16.00-02.00 uur
Zaterdag:      08.30-02.00 uur
Zondag:        08.30-15.00 uur

Hospitalityteam 't Bankie: verhuur zalen en het Sportcafé

Willeke Mulder

Willeke Mulder

Horecamanager

T: 06-16054635
Email

Annika Visscher

Annika Visscher

Party coördinator

EmailBusiness Club