22|02

Steven van Mourik blikt vooruit op H1 versus VoCASA

Na vier afgelaste wedstrijden mag Heren 1 eindelijk weer het blauw-wit dragen en wel in onze eigen De Basis. VoCASA uit Nijmegen komt vanavond op bezoek om te strijden voor drie heel belangrijke punten.

Steven van Mourik blikt vooruit op H1 versus VoCASA

Sliedrecht zal waarschijnlijk wat stroef uit de startblokken komen. De laatste wedstrijd dateert van 5 februari toen er met 3-2 verloren werd van Taurus. De laatste overwinning is nog langer geleden. 11 december werd voor het laatst gewonnen van VCN.

Ook VoCASA kent een mindere periode. De laatste drie wedstrijden gingen zonder een set te winnen verloren. Weliswaar speelden zij in deze periode tegen teams als Lycurgus en Orion, maar die nul op het scorebord kan niet goed zijn voor de moraal.

Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar niet veel. VoCASA staat met twintig punten uit zeventien wedstrijden op de vijfde plek. Sliedrecht staat twee treden lager op de zevende plek met zeventien punten. Sliedrecht heeft echter nog drie wedstrijden te goed en het verschil is deze wedstrijd al te overbruggen.

Eerder dit seizoen toonde VoCASA zich al de ideale tegenstander om een negatieve spiraal te doorbreken. In november werd het, zonder al te veel spanning, 0-3 voor ons Heren 1. Nu publiek weer welkom is in De Basis moet dit kunstje zeker te herhalen zijn.

Dinsdagavond vanaf 20:00 uur in sporthal De Basis. Uw steun is meer dan welkom!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club