17|11

Taurus opgerold in De Basis

Voor de vijfde opeenvolgende keer heeft Heren 1 een overwinning gescoord. In De Basis werd het 3-0 tegen Taurus uit Houten.

Taurus opgerold in De Basis

Foto’s: Ron de Groot

Onder het toeziend oog van Maarten Tip van de NOS, voor zowel Langs de Lijn als Studio Sport, rolde Heren 1 Taurus vrij eenvoudig op. In de eerste en tweede set werd wat onzeker begonnen, met als gevolg een kleine voorsprong voor Taurus. Deze werd in beide sets echter snel rechtgezet: 25-17 en 25-19.

In de derde set was er van een echte wedstrijd geen sprake meer. Sliedrecht liep snel uit naar een grote voorsprong, waardoor er voor trainer-coach Paul van der Ven ruimte kwam om ook de niet-basisspelers te laten meedoen. Zelfs de twee invallers uit Heren 2 (Steven Heijting en Mart de Groot) kwamen in actie, wat er weer voor zorgde dat er zo waar twee De Groot’jes in het veld stonden. Het maakte ook dat Taurus weer wat terug kon doen en er uiteindelijk nog 25-14 op het scoreboard verscheen.

Gebroeders De Groot trappen gezellig een balletje in de derde set…

Wat tenslotte niet onvermeld mag blijven is dat er deze keer een jonge dame in het veld bij de Heren stond als Mini van de Week. Senne van den Berg uit MC3 had dat speciaal aangevraagd. Dat kan natuurlijk ook…

Senne kiest voor de menne…

En via deze link kun je vanaf minuut 22 de reportage van Maarten Tip voor Studio Sport terugkijken.

 

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club