21|09

Teampresentaties H1 en D1 live te volgen

Vanwege de Corona-maatregelen worden de teampresentaties van Dames 1 en Heren 1 van Sliedrecht Sport op donderdag 24 september live uitgezonden via de website: SliedrechtSport.nl.

Teampresentaties H1 en D1 live te volgen

Foto: Brian Cleton

Het Eredivisie zaalvolleybalseizoen 2020-2021 nadert met rasse schreden. Op 3 en 4 oktober staat de ouverture op het programma. In Ede strijden zowel de mannen als vrouwen van Sliedrecht Sport om de Supercups. Dit gebeurt in een final 4-opzet met op zaterdag de halve finales en zondag de finales.

In de week daarna beginnen dan de Eredivisies met wedstrijden vanaf zaterdag 10 oktober. In opwarming naar dit alles stelt Sliedrecht Sport graag de vernieuwde hoogste teams voor aan de fans. Dat gebeurt in sporthal De Basis, maar moet helaas zonder publiek. Ter vervanging is het event echter volledig live te volgen via de website van Sliedrecht Sport.

Vanaf 19:00 uur wordt Heren 1 gepresenteerd; een half uur later gevolgd door de introductie van de blauw-witte dames. De mannen hebben deze keer de meeste nieuwe aanwinsten: zes. Bij Dames 1 zijn er vier nieuwe gezichten en haakt Pascalle Cnossen uit Dames 2 ook vaak aan.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club