09|04

The Girls strikes again

Nog vier wedstrijden te gaan en vandaag stond de return tegen Volley Meerkerk op het programma. En ja... op ons favoriete tijdstip van 09.00 uur! ?

The Girls strikes again

Maar wel voor het laatst dat we de wekker zo vroeg moesten zetten want de laatste drie wedstrijden spelen we op fijnere tijdstippen. Mocht iemand van de Nevobo meelezen… volgend seizoen worden wij graag vanaf 10.45 uur ingepland! ?

Maar terug naar vandaag. In de kleedkamer rustig op gang gekomen om daarna als een speer aan de warming-up te beginnen. De eerste wedstrijd hadden we met 3-1 gewonnen, dus die uitslag moest er minimaal weer komen, toch?

De eerste set liep dat toch een beetje anders dan gedacht. Met een tussenstand van 19-23 (ja,ja, voor hen dus!) bedachten we gelukkig op tijd dat dit anders moest. En dus bogen we de achterstand om naar een setwinst… tada… 26-24!

Die tweede set kregen we het helaas niet omgebogen. We sprongen hoog en doken goed, maar de stand bleef steeds gelijk of was zelfs een beetje beter voor de meiden van Meerkerk. De tweede set was dan ook voor hen… 20-25. Wat het allemaal niet makkelijker maakte was dat zij ook een Milou en Femke in het team hadden. Dus bij een “Deze bal is voor jou Milou” of “Pak die bal Femke!” was er soms wat verwarring ?

De derde set moest voor ons zijn… en dat was ie ook! Met mooie services en veel kunst en vliegwerk was de derde set een makkie: 25-10! Zonder het te hoeven uitspreken was het duidelijk: die vierde set ging naar ons! Zo gezegd, zo gedaan ?

Al moeten we eerlijk zijn: die laatste vijf punten gaan vooral naar het publiek op de tribune! Zij (en dan met name de opa’s) hebben ons naar die 25 punten gebracht! De vierde set wonnen we met 25-12! Wedstrijd in the pocket! ?

Wij gaan dus weer genieten van deze uitslag en genieten van ons vrije weekend volgende week. We zijn er weer op 23 april voor de wedstrijd tegen onze buren OKK MC1 uit Hardinxveld (11.15 uur)
Fijn weekend!! ☀️


Terug naar nieuws overzicht


Business Club