15|04

Tom Koops naar Heren 1; spelverdelers blijven

Tom Koops is het vierde nieuwe gezicht in Heren 1 van Sliedrecht Sport komend seizoen. De 19-jarige passer-loper komt over van SSS. Ook het sterke spelverdelersduo Niels Vermeulen en Rick van der Sluis zal wederom in het blauw-wit te bewonderen zijn in De Basis. Beiden verlengden hun contract.

Tom Koops naar Heren 1; spelverdelers blijven

Foto: Pim Waslander

Trainer-coach Paul van der Ven: “Tom is een groot talent en heeft afgelopen seizoen zijn debuut gemaakt in de Eredivisie. We volgen hem al jaren en zijn erg blij dat hij voor Sliedrecht gekozen heeft om zich verder te ontwikkelen.”

Top 4
De speler uit Brabant is geen geheel onbekende in het blauw-witte tenue. Hij speelde afgelopen jaar al mee met de Sliedrechtse Jongens A-selectie voor de Nationale Open Jeugdkampioenschappen. Zelf hoefde hij niet lang over de stap na te denken: “Bij een top 4-club van Nederland te mogen spelen, is een kans die je niet laat liggen.” Voor zijn seizoen bij SSS, kwam Tom uit in de Topdivisie bij HLB/Van Daal uit Den Dungen.

Met Tom, Niels en Rick komt de teller bij Heren 1 op acht spelers. Eerder werden Gerard Baan, Mart de Groot, Rick Julicher, Joël Blokland en Jorg de Waard al vastgelegd.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club