06|03

Twee keer 3-0

Toen de heren van het veld liepen prijkte er dezelfde uitslag op het scorebord als toen onze vrouwen dat deden: 3-0. Helaas speelden onze lange mannen uit.

Twee keer 3-0

Foto's: Hans van Wijngaarden

In Apeldoorn kon Sliedrecht Sport een set goed meekomen tegen grootmacht Dynamo, daarna kwam het mannelijke blauw-wit er niet meer aan te pas: 25-22, 25-13 en 25-14. Helaas blijven we dus nog even puntloos in de Kampioenspoule, maar woensdag om 19:30 uur is er alweer een volgende kans als Lycurgus op bezoek komt in De Basis.

Via deze link kijk je de wedstrijd in z’n geheel terug.

Daar boekten onze vrouwen hun eerste overwinning in hun Kampioenspoule. VC Sneek werd met 3-0 opzij gezet in een goede, zakelijk uitgespeelde wedstrijd, waarin Christie een groot aandeel had in de punten. Met Carlijns hand inmiddels in het gips – nu er toch een breukje geconstateerd is – werd gestart met Maureen op de midden, omringd door de bekende  andere vijf-zes basisspeelsters. Het leidde in de eerste set al snel tot een voorsprong die bij 18 toch dichtgelopen werd door de Friezinnen. In een spannende eindfase trok Sliedrecht echter aan het langste eind: 25-23.

In set twee ging het tot de 8 gelijk op, waarna Jolijn een gat sloeg met haar servicebeurt: 12-8. Die werd niet meer weggegeven, waarna ook deze set in Sliedrechts tas gleed: 25-19. De derde toonde een ander beeld. VC Sneek kwam voor het eerst op voorsprong en niet zo’n beetje ook: 7-12. Maar het rode team had buiten de veerkracht van het blauwe team gerekend… en de lastige service van Denise, waarna het meteen 15-12 stond. Die klap kwamen de Noordelingen niet meer te boven. Via 21-20 werd het 25-21 en zijn de drie wedstrijdpunten daar.

Via deze link kijk je de wedstrijd in z’n geheel terug.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club