12|04

UniekVolley zoekt trainers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers die ons willen helpen bij UniekVolley van Sliedrecht Sport! UniekVolley is een sportprogramma speciaal voor mensen met een beperking, waarbij we samen een uur lang lekker bewegen met een bal en vooral veel plezier maken.

UniekVolley zoekt trainers

We hebben momenteel een poule van meerdere trainers, maar we hebben dringend behoefte aan meer ondersteuning om dit fantastische programma voort te zetten. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat krijg je er voor terug? Heel veel blije gezichten en enthousiaste deelnemers. Er is niets mooier dan het zien van de lachende gezichten van de deelnemers die genieten van de training en de sociale interactie met anderen. Het geeft zoveel voldoening om deel uit te maken van deze groep.

Wij begrijpen dat zaterdagochtend voor veel mensen een drukke dag kan zijn, maar geloof ons: je krijgt er echt energie van! Met een grote groep trainers kunnen we de hoeveelheid zaterdagen verdelen, waardoor de tijd die je moet besteden beperkt blijft. Je bent altijd met meerdere trainers per training.

Dus, als jij een enthousiaste trainer bent die deze groep een plezier wil geven en een positieve impact wil maken op de samenleving, neem dan snel contact met ons op! Samen kunnen we de wereld van deze unieke groep een stukje mooier maken!

Kom ook gerust eens kijken!

We kijken uit naar je reactie!

Contactpersoon UniekVolley Sliedrecht Sport
Robert Noteboom
06-204 126 84


Terug naar nieuws overzicht


Business Club