14|11

Vacature allround horecamedewerker ‘t Bankie

Horecatijgers opgelet! Het leukste sportcafé van Sliedrecht… nee... van Nederland, is op zoek naar nieuwe allround horecamedewerkers. Ben jij ouder dan 16 jaar, flexibel inzetbaar en wil je regelmatig werken bij ons in de keuken, de bar en in de bediening bij feestjes en partijen, dan komen we graag met je in contact. Het betreft een betaalde functie.

Vacature allround horecamedewerker ‘t Bankie

 

Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken gemotiveerde mensen waar we van op aan kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om iets klaar te maken, mensen te woord staan en de klanten in de watten te leggen. Met een lach op je gezicht maak je voor de één een frietje klaar en voor de ander bedien je een heerlijk drankje. Als ’t wat drukker is laat je je niet van de wijs brengen. Met net zoveel plezier doe jij je werk. Prachtig werk in een supergezellig sportcafé!

 

Wie ben jij?

 

Wat kunnen wij jou bieden?

 

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 

Over ‘t Bankie
Sportcafé ’t Bankie heeft een warme band met SSB (Stichting Sporthal Benedenveer) en volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Sinds 2017 is ’t Bankie de sfeervolle sportkantine van Sliedrecht Sport. In ’t Bankie werken behalve een aantal betaalde krachten ook een heel ‘leger’ vrijwilligers. Je werkt daar nauw mee samen. Naast sportkantine heeft ’t Bankie de ambitie om een brede maatschappelijke functie te vervullen: we ambiëren bijvoorbeeld een functie in de wijk en zien onszelf als interessante vergaderlocatie voor bedrijven. Alles bij elkaar wil ’t Bankie bruisen. Ons doel is dat er altijd iets te beleven is. Als allround horecamedewerker kun je daar een mooie rol in spelen.

 

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en denk je: die functie is écht iets voor mij. Neem dan contact op met de manager van ’t Bankie: Willeke Mulder. Willeke is bereikbaar via het mailadres willeke@sportcafebankie.nl. Nadat wij jouw motivatie hebben beoordeeld, beslissen we of je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club