16|02

Vandaag: match day Bekerfinale. Kijken!

Om 16.00 uur volgt vanmiddag de aftrap van de Bekerfinale tussen onze meiden en die van VCN uit Capelle aan den IJssel. De jacht op onze vijfde Nationale Beker is geopend. Het is natuurlijk geweldig om dat live in de Maaspoort in Den Bosch mee te maken. Kun je er niet bij zijn, dan kun je het spektakel ook via de livestream of radio volgen.

Vandaag: match day Bekerfinale. Kijken!

Via deze link kun je als Sliedrecht Sport-supporter met 2 euro korting per jeugd- of volwassenenticket, jouw entreebewijzen aanschaffen. Niet verder vertellen, maar de code die je daarvoor moet invullen, is: BEKERSLIEDRECHT

Nog leuker is om met de supportersbus mee te gaan. Het tarief voor de retourreis is 8 euro per persoon. Wil je mee? Check dan even bij Rick van de Weg (06-557 202 91) of er nog plek is.

Livestream
Kun je er niet bij zijn dan kun je via de livestream van Sport Noord of de Nevobo de wedstrijd live volgen via internet.

Radio
Wil je de wedstrijd liever via de radio volgen, dan kan dat ook. Oog Sport is aanwezig in Den Bosch en doet live verslag via 106.6 FM.

Voorbeschouwingen
RTV Rijnmond was op bezoek in De Basis voor een voorbeschouwing. Deze vind je hier.

Op Volleybal.nl vind je nog een voorbeschouwing met Emma Rekar:
Aankomende zondag, om 16.00 uur, treft Sliedrecht in de bekerfinale Topdivisionist Laudame Financials VCN, dat verrassend de eindstrijd bereikte. Ondanks dat de tegenstander uit Capelle aan den IJssel een niveau lager speelt, wil Rekar van onderschatting niets weten. “We hebben beelden bestudeerd van VCN en ik ben onder de indruk van hun spel”, vertelt Rekar. “Ze spelen gewoon erg goed volleybal en willen de finale natuurlijk ook heel graag winnen. Dit is zeker geen wedstrijd die wij op voorhand gaan winnen. Dat weten we zelf, en dat benadrukt onze coach Vera ook keer op keer. Uiteraard gaan we wel met veel vertrouwen de finale in.”

Lees hier het hele artikel op volleybal.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club