08|04

Vandaag: NOJK en Dames 1 in De Basis

Dit weekend staan er flink veel hoofdprijzen op het spel. Maar liefst acht jeugdselecties staan vandaag in de finales op de NK's. Hoeveel titels en medailles levert dat op? Maandag kan Dames 1 dan de twintigste hoofdprijs aan haar oeuvre toevoegen, door VV Utrecht in de Nationale Bekerfinale te verslaan. Tussendoor krijgen we dan nog Apollo 8 op bezoek in De Basis. Wat een weekend....

Vandaag: NOJK en Dames 1 in De Basis

Helaas doet de wedstrijd van vanavond er niet meer toe. Voor het eerst sinds 2017 is er geen Sliedrechtse landskampioen. Daarentegen staan vandaag ook de finales van de Volleybaldirect Open, oftewel de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK), op het programma. Dat is wél superbelangrijk. Vandaar dat een deel van de D1-speelsters vanavond waarschijnlijk niet in De Basis te zien zal zijn, maar hopelijk de NL Jeugdtitel meiden A+ weet op te eisen.

Maar goed, vanavond is het wel de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor D1, dus toch wel leuk om te gaan kijken!

Op Tweede Paasdag hebben we de laatste kans op een hoofdprijs dit seizoen. Net als vorig seizoen: Dames 1 in de Bekerfinale tegen VV Utrecht; het team waar we al drie keer van hebben gewonnen dit seizoen (en ook twee keer verloren overigens). Het wordt dus spannend. Kunnen onze meiden de druk weerstaan deze keer en weten ze het hoofd koel te houden? Kom het zelf zien in de Maaspoort in Den Bosch.

Bekijk hier alvast het programmaboekje van vanavond, dat ook vooruitblikt naar maandag.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club