01|02

Vera Koenen ook in 2020-2021 coach Dames 1

Huidig trainer-coach Vera Koenen heeft ook volgend seizoen (2020-2021) ons hoogste damesteam onder haar hoede hebben. Vera tekende in 2018 een contract voor drie seizoenen, maar elk seizoen beslissen beide partijen over de voortgang daarvan.

Vera Koenen ook in 2020-2021 coach Dames 1

Foto: Pim Waslander

“Dat besluit nemen we altijd gezamenlijk en vroeg in het seizoen, zodat er vroegtijdig duidelijkheid is over het komende seizoen voor zowel de trainer, de verdere staf, het team en eventuele potentiële nieuwe speelsters”, aldus voorzitter Cees Boer. “De door Vera ingezette lijn steunen wij volmondig en we hebben er vol vertrouwen in dat Vera volgend seizoen wederom progressie weet te boeken met deze groep.”

Nog niet klaar
“Ik ben nog niet klaar in Sliedrecht en wil heel graag door met dit team om komend seizoen weer onze doelen te behalen”, licht Vera toe. “Doelstelling is dat we in Europacup meerdere ronden willen presteren. Daarnaast hebben we dit jaar wederom nieuwe aspecten van het teamproces aangepakt. Het is mooi om daarop verder te borduren. In deze groep zijn er nog voldoende stappen te zetten; zowel in het teamproces als in de uitbouw van ons spel.”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club