06|07

Vijf aanwinsten completeren Sliedrecht Sport Dames 2

Na Heren 1, Heren 2 en Dames 1 is ook Dames 2 van Sliedrecht Sport compleet. De blauw-witten kennen vier nieuwe gezichten en één come-back en zijn klaar om vol de strijd aan te gaan in de Topdivisie.

Vijf aanwinsten completeren Sliedrecht Sport Dames 2

De Dames 2-selectie 2021-2022, nog zonder de afwezige Daphne, Anke en Mika

Midden Pascalle Cnossen en setter Eline de Haan hebben de stap naar Dames 1 gemaakt. Nienke Snelting (midden) is gestopt met topvolleybal en passer-loper Mirte van der Sluijs speelt komend seizoen bij de kersverse eredivisionist VV Utrecht.

Ook dia Lisette de Wit zien we niet meer terug in het veld. Des temeer zal zij daar omheen te zien zijn, want zij gaat verder als teammanager van Dames 2.

VollinGo en VoCASA
Voor de opengevallen plekken heeft hoofdcoach en -trainer Elroy Bezemer een aantal versterkingen aangetrokken. Zo komt midden Daphne Hulst over van VollinGo en wordt teamgenoot van de eveneens twintigjarige Solfee Postma. Deze midden speelde sinds het seizoen 2019-2020 in Dames 1 van VoCASA.

Vanuit Next Volley komt aanwinst Senna van den Berg over; waar zij als passer-loper in Dames 1 speelde en heel de jeugdopleiding doorliep. Terug van weggeweest is Alaska Zwaanswijk. De Haagse verruilde afgelopen seizoen Sliedrecht Sport D2 voor een avontuur in de Eredivisie bij Eurosped Dames 1. Tijdens haar debuut afgelopen januari liep ze echter een kruisbandblessure op die haar de rest van het seizoen aan de kant hield. Nu is de passer-loper weer terug in het blauw-witte tenue.

Pré-jeugd Oranje
Vanuit Dames 3 stroomt Femke Zegwaard door. De pas 15 jaar oude pré-jeugd Oranje-speelster zal in beide teams actief worden als passer-loper.

Still going strong zijn bekenden als Famke van Rekom (spelverdeler), Anke van As (passer-loper), Mika Pierik (libero), Marloes Hesselink (passer-loper/spelverdeler), Carlijn Berendsen (diagonaal) en midden Ellemijn Stevens. Jong Oranje-speelster Dagmar Mourits is ook van de partij, maar zij zal vanuit een opleidingstraject veelvuldig aansluiten bij Dames 1.

De staf wordt, net als vorig jaar, gevormd door Elroy Bezemer, aangevuld met assistent-trainer/coach Meike Martijn en de assistent-coach van Dames 1, Mark Roper, die eveneens training verzorgt.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club