02|04

Vliegende start The Girls eindigt in crash

En we zijn weer terug in het mooie Sliedrecht. Wel met een beetje dubbel gevoel moeten we bekennen… laten we bij het begin beginnen.

Vliegende start The Girls eindigt in crash

10.45 uur verzamelen bij De Basis, wat een heeeeeeerlijk tijdstip! Alle meiden én coach in de auto’s gepropt en op ‘t gemakkie naar Asperen.

Na een rommelige start met iets van vergeten schoenen en de tegenstander niet kunnen vinden, begonnen we vol goede moed aan de eerste set. EN WAT EEN BEGIN!! In no-time stond het 0-18 en was alleen Charlotte nog maar aan service geweest! ? Na die service-reeks werd het wel een erg eenzijdig potje en werd het uiteindelijk 10-25.

En daarna… we weten het niet ? Dachten we er te makkelijk over? Waren zij de eerste set nog niet wakker? Wie het weet mag het zeggen. We kunnen er kort en krachtig over zijn: de volgende drie sets waren voor WHV (25-11, 25-19, 25-23). We waren zeker niet slecht, maar net teveel foutjes. ERn die meiden van WHV… wat een lengtes! Springen was voor hen niet nodig en dus veel geblokte ballen. Even leek het nog uit te draaien op een vijfsetter, maar helaas ?

We gaan ons opmaken voor de volgende wedstrijd, volgende week zaterdag in De Basis om… 09.00 uur. Fijn weekend allemaal!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club