19|11

Volgende ronde om Regiobeker bekend

Op 4 december regio-bekeren we weer verder. In dit bericht vind je de planning van de wedstrijden van 4 december.

Volgende ronde om Regiobeker bekend

Om maar met de jeugd te beginnen… die heeft tenslotte de toekomst.

Meisjes A reist naar De Crosser in Werkendam. Daar wordt de strijd aangebonden met het Papendrechtse Flits. De eerste die drie sets heeft gewonnen, kwalificeert zich voor de volgende ronde op 5 maart.

Meisjes B en C trekken de rivier over. In De Dijk in Dordrecht speelt Meisjes B een driekamp tegen het Lansingerlandse Volley2B (10:30 uur) en de Dordtenezen van Next Volley (12:45 uur). Zowel nummers 1 en 2 gaan door naar de maart-ronde.

Meisjes C neemt het op tegen Atak ’55 uit Waspik (11:45 uur) en Flits (12:45 uur). Ook hier gaan de nummers 1 en 2 door. Voor alle vrouwelijke ‘Dordtse’ wedstrijden geldt dat er twee sets gespeeld worden en bij een gelijkspel de puntenverdeling doorslaggevend is.

Ook Jongens A meldt zich in het Dordtse. Om 14:00 uur trekken zij ten strijde; eveneens tegen Flits. Zij spelen om drie gewonnen sets. Jongens B en C zijn deze ronde nog vrijgesteld.

Dan door naar de senioren teams. Ook Heren 3 en Dames 5 melden zich in Werkendam. Eerstgenoemde speelt om 14:30 uur tegen AVVA (Ameide). De vrouwen gaan om 18:00 uur de strijd aan met VC Wik (Groot-Ammers)

Dames 3 is welkom aan de Schenkeldijk 10 in Dordrecht om een plek in de volgende ronde te bevechten tegen Voleco (Krimpen/Ouderkerk/Lekkerkerk).

Nu alvast alle blauw-witten heel veel succes gewenst. Maak er een heerlijk ochtendje/middagje/avondje van!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club