Bedrijventoernooi Herfst

Voor het Bedrijventoernooi kun je in 2020 kiezen uit 13 of 15 oktober. Hoe dan ook wordt het weer een grandioos spektakel, boordevol sportiviteit en gezelligheid. De inschrijving is geopend!

Bedrijventoernooi Herfst

Verzamel een groep leuke collega’s of anderszins gelijkgestemden en schrijf je snel in! Uiteraard zijn er weer (heerlijke) prijzen te verdienen, maar bovenal garanderen wij een gezellige en sportieve avond.

Dit jaar zal het toernooi op twee dagen gespeeld worden. Je kunt dus kiezen tussen dinsdag 13 oktober en donderdag 15 oktober. Op beide dagen starten we om 17.45 uur met het captains dinner. De wedstrijden starten om 19.00 uur. Daarnaast verzorgen we in sportcafé ’t Bankie een doorlopend ‘volleybuffet’ voor alle deelnemers. Vanzelfsprekend is ‘t Bankie tijdens en na de wedstrijden open voor een goed glas en een nog beter gesprek.

Uiterlijk maandag 12 oktober is het wedstrijdschema te vinden op deze site. Daarnaast is het natuurlijk ook op alle schermen in De Basis te bewonderen op de toernooidagen.

Het inschrijfgeld bedraagt 175 euro per team, inclusief buffet en 8 consumptiemunten.

Aanmelden kan alleen via deze website via deze link. De uiterste aanmelddatum is 9 oktober 2020.

Wij hebben er nu al zin in en kijken uit naar de vele teams, die vaak al jarenlang meedoen.

Simone Roskam

Simone Roskam

organisatie

Maricia Wanrooij

Maricia Wanrooij

organisatie

Roy Kroon

Roy Kroon

organisatorBusiness Club