Bedrijventoernooi

De inschrijving voor het Bedrijventoernooi 2018 is geopend. Schrijf je nu in voor 9 of 11 oktober!

Bedrijventoernooi
(foto: Peter Donk / Sliedrecht24.nl)

In oktober is het al jaren vaste prik… het Sliedrecht Sport Bedrijventoernooi. Een supergezellige en sportieve avond met collega’s of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel gezellige lui en kom naar Sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere bedrijven!

 

Data 2018

Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. In 2018 zijn dat dinsdag 9 en donderdag 11 oktober. Op beide dagen starten we om 17.45 uur met het Captains Dinner. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur scherp.

 

Speelschema dinsdag 9 oktober 

Speelschema donderdag 11 oktober

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met vrijdag 5 oktober 2018 door het inschrijfformulier ingevuld te mailen naar activiteiten@sliedrechtsport.nl. Uiterlijk maandag 8 oktober wordt het wedstrijdschema op deze pagina gepubliceerd.

Er wordt gespeeld in vier categorieën: heren beginnend en gevorderd, en gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld) beginnend en gevorderd.

 

Investering

Het inschrijfgeld bedraagt 170 euro per team, inclusief buffet en tien consumptiemunten. Dit bedrag moet voor dat het toernooi begint overgemaakt zijn naar: NL16 RABO 0359 3307 38 t.n.v. Sliedrecht Sport o.v.v. ‘Bedrijventoernooi 2018’.

 

Vanzelfsprekend is tijdens en na afloop van de wedstrijden ons Sportcafé ‘t Bankie geopend voor een lekker drankje en een goed gesprek.

Met een sportieve groet,

Ad Slieker
Albert van Harten
Roy Kroon

 

Hier download je de uitnodiging die je binnen jouw bedrijf kunt verspreiden.Business Club