Bedrijventoernooi Herfst

Voor het Bedrijventoernooi kun je dit jaar kiezen uit 15 of 17 oktober. Hoe dan ook wordt het weer een grandioos spektakel, boordevol sportiviteit en gezelligheid. De inschrijving is geopend!

Bedrijventoernooi Herfst

Verzamel een groep leuke collega’s of anderszins gelijkgestemden en schrijf je snel in! Uiteraard zijn er weer (heerlijke) prijzen te verdienen, maar bovenal garanderen wij een gezellige en sportieve avond.

Dit jaar zal het toernooi op twee dagen gespeeld worden. Je kunt dus kiezen tussen dinsdag 15 oktober en donderdag 17 oktober. Op beide dagen starten we om 17.45 uur met het captains dinner. De wedstrijden starten om 19.00 uur. Daarnaast verzorgen we in sportcafé ’t Bankie een doorlopend ‘volleybuffet’ voor alle deelnemers. Vanzelfsprekend is ‘t Bankie tijdens en na de wedstrijden open voor een goed glas en een nog beter gesprek.

Uiterlijk maandag 14 oktober is het wedstrijdschema te vinden op deze site. Daarnaast is het natuurlijk ook op alle schermen in De Basis te bewonderen op de toernooidagen.

Het inschrijfgeld bedraagt 170 euro per team, inclusief buffet en 8 consumptiemunten.

Aanmelden kan alleen via deze website via deze link. De uiterste aanmelddatum is 11 oktober 2019.

Wij hebben er nu al zin in en kijken uit naar de vele teams, die vaak al jarenlang meedoen.

Ad Slieker

Ad Slieker

organisator

T: 06-108 824 91
Email

Albert van Harten

Albert van Harten

organisator

Roy Kroon

Roy Kroon

organisatorBusiness Club