Herfst Bedrijventoernooi

In 2022 gaat 'ie weer door! Want in oktober is het al jaren vaste prik... het Sliedrecht Sport Herfst Bedrijventoernooi. Een supergezellige en sportieve avond met collega's of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel gezellige lui en kom naar Sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere teams!

Het toernooi is op beide dagen volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Herfst Bedrijventoernooi

 

Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. In 2022 zijn dat dinsdag 18 en donderdag 20 oktober (deze is volgeboekt). Op beide dagen starten we om 17.45 uur met een overheerlijk snackbuffet. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur scherp en duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna is er natuurlijk gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het Bankie.

Inschrijven
Inschrijven is niet meer mogelijk. In week 41 ontvang je per email het wedstrijdschema. Het wordt ook op deze pagina gepubliceerd.

Er wordt gespeeld in drie categorieën: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken we ook nog een onderscheid tussen beginnend of gevorderd. Geef hier dus ook graag je voorkeur voor op.

Investering
Het inschrijfgeld bedraagt 200 euro per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten. Dit bedrag voldoe je in principe bij inschrijving. Je kunt ook bij inschrijving voor betalen per factuur kiezen. In dat geval moet je wel zorgen dat het inschrijfgeld uiterlijk vrijdag 14 oktober is voldaan via: NL16 RABO 0359 3307 38 t.n.v. Sliedrecht Sport o.v.v. ‘Herfst Bedrijventoernooi 2022’.

Tijdens en na afloop van de wedstrijden is het Bankie geopend voor een lekker drankje en een goed gesprek.

Simone Roskam

Simone Roskam

organisatie

Maricia Wanrooij

Maricia Wanrooij

organisatie

Roy Kroon

Roy Kroon

organisatieBusiness Club%d bloggers liken dit: