Pré Jeugd

Sliedrecht Sport is één van de opleidingslocaties voor Pré Jeugd (Oranje) van Nevobo. Hier krijgen de beste jeugdspelers van 14 tot en met 16 jaar uit de regio extra trainingen en kunnen doorgroeien naar Jeugd Oranje.

Pré Jeugd
Foto’s: Nevobo

Een Pré Jeugd groep volgt, in de periode september tot en met juni, minimaal 24 indoortrainingen en 8 beachvolleybaltrainingen onder leiding van vakbekwame trainers. De trainers werken nauw samen met de trainer/coaches van Jeugd en Jong Oranje (indoor en beach). De trainer/coaches van Jeugd Oranje komen ook scouten tijdens de trainingen.

Naast de trainingen in de regio krijgen de sporters uit de Pré Jeugd-groepen, die op basis van leeftijd in aanmerking komen voor Jeugd Oranje, minimaal twee keer de kans om te trainen op Papendal (trainingslocatie Oranje indoor) en één keer op Sportcampus Zuiderpark (trainingslocatie van Beach TeamNL). Een unieke kans om, onder leiding van de bondscoaches van de jeugdprogramma’s, het topsportleven te ontdekken!

Aanmelden voor seizoen 2024-2025

Ben je dus fanatiek, ambitieus en/of heb je een bovengemiddelde aanleg voor volleybal? Meld je dan vooral aan voor de selectietrainingen bij Sliedrecht Sport. Zoals gezegd zijn de Pré Jeugd-groepen bedoeld voor volleyballers van 14 tot en met 16 jaar oud. Net een jaartje ouder of jonger? Dan mag je je ook aanmelden voor de selectietrainingen.

Deze vinden in Sliedrecht op zondag 23 juni en zondag 1 september 2024 plaats; vanzelfsprekend bij De Basis. Van 09:00 tot 11:00 uur is het de beurt aan de meiden en van 11:30 tot 13:30 uur de jongens.

Inschrijven kan via dit formulier. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hier terecht.Business Club