Kids Volley – Cool Moves Volley

Cool Moves Volley (CMV) maakt onderdeel uit van Sliedrecht Sport Kids Volley en is volleybal voor de jeugd van 6 tot 12 jaar.

Kids Volley – Cool Moves Volley

Aangezien volleybal een technisch moeilijke sport is, wordt in de CMV-fase het spel in zes stappen (spelniveaus) geleerd. Het begint met gooien en vangen en eindigt met het ‘echte’ spel. De trainingen duren een uur en worden gegeven op vrijdagmiddag.

Gedurende het seizoen worden er voor de eerste vier niveaus tien toernooien per jaar georganiseerd. De hoogste twee niveaus spelen wekelijks wedstrijden in competitieverband.

Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals het Sinterklaasfeest, een tentenkamp, filmavonden, meet en greets met Dames 1 en Heren 1 en nog veel meer! Ook mogen de jonge kinderen ballenmeisje en -jongen zijn en soms zelfs mini van de week.

De jeugdafdeling van Sliedrecht Sport is in 2003, 2005, 2016, 2017 en 2018 tot beste van Nederland gekozen. Eén van de doelstellingen van Kids Volley is om jonge kinderen op hun eigen niveau in een fijne omgeving te laten sporten. Het motto is: “ieder kind is uniek en voor dat unieke kind is er een plekje binnen onze vereniging”. Het ene kind gedijt in een rustige omgeving waar veel aandacht is voor sociale contacten. Het andere kind wil vooral actie op de training. Dat kan georganiseerd worden binnen de meerdere varianten die bij Sliedrecht Sport aangeboden worden.

 

Contributie

De contributie bedraagt  55 euro per kwartaal. Dit bedrag is inclusief het competitiegeld en gebruik van de beachvelden gedurende het beachseizoen. De contributie wordt ieder kwartaal geïnd per automatische incasso.

 

 

Ik wil lid wordenBusiness Club