Kids Volley – Cool Moves Volley

Cool Moves Volley (CMV) maakt onderdeel uit van Sliedrecht Sport Kids Volley en is volleybal voor de jeugd van 6 tot 12 jaar.

Kids Volley – Cool Moves Volley

Aangezien volleybal een technisch moeilijke sport is, wordt in de CMV-fase het spel in zes stappen (spelniveaus) geleerd. Het begint met gooien en vangen en eindigt met het ‘echte’ spel. De trainingen duren een uur en worden gegeven op vrijdagmiddag tussen 16.30 en 18.30 uur. Aan het einde van het seizoen gaan de trainingen van de zaal over naar de beach.

Gedurende het seizoen worden er voor de eerste vier niveaus tien toernooien per jaar georganiseerd. De hoogste twee niveaus spelen wekelijks wedstrijden in competitieverband.

Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals het Sinterklaasfeest, een tentenkamp, filmavonden, meet en greets met Dames 1 en Heren 1 en nog veel meer! Ook mogen de jonge kinderen ballenmeisje en -jongen zijn en soms zelfs mini van de week.

De jeugdafdeling van Sliedrecht Sport is in 2003, 2005, 2016, 2017 en 2018 tot beste van Nederland gekozen. Eén van de doelstellingen van Kids Volley is om jonge kinderen op hun eigen niveau in een fijne omgeving te laten sporten. Het motto is: “ieder kind is uniek en voor dat unieke kind is er een plekje binnen onze vereniging”. Het ene kind gedijt in een rustige omgeving waar veel aandacht is voor sociale contacten. Het andere kind wil vooral actie op de training. Dat kan georganiseerd worden binnen de meerdere varianten die bij Sliedrecht Sport aangeboden worden.

 

Contributie

De contributie bedraagt 48,25 euro per kwartaal. Dit bedrag is inclusief het competitiegeld en gebruik van de beachvelden gedurende het beachseizoen. De contributie wordt ieder kwartaal geïnd per automatische incasso.

 

Smashbal

Smashbal is een stoere variant van volleybal die zich tot nu toe speciaal op jongens richt. Jongens kunnen bij Sliedrecht Sport dus naast het CMV volleybal ook nog extra smashballen. Bij deze variant wordt er veel gesmasht en is er heel veel beweging. Deze training is zo ingericht dat de jongens zich helemaal kunnen uitleven. Ze worden fysiek uitgedaagd met oefenstof op hun niveau. Ook worden er veel wedstrijdjes gespeeld op de training.

 

Ik wil lid wordenBusiness Club