18|03

Volleybaldirect en Sliedrecht Sport intensiveren samenwerking

Volleybaldirect.nl en Sliedrecht Sport hebben hun meer dan twintigjarige samenwerking niet alleen opnieuw langdurig verlengd, maar ook verder verdiept. Ook de participatie binnen de Business Club krijgt daarmee een vervolg.

Volleybaldirect en Sliedrecht Sport intensiveren samenwerking

Sinds 1999 kent de Sliedrechtse volleybalvereniging al een samenwerking met het bedrijf van Mark en Petra Meuleman als leverancier van Gala ballen en accessoires. Nu Sportshop André Vlot gesloten is vanwege het pensioen van de eigenaar, heeft Volleybaldirect.nl ook de rol als vaste leverancier van sportkleding (Errea) en schoeisel (Mizuno) overgenomen.

Volleybaldirect.nl is fysiek gevestigd in Nieuwegein, maar via de speciale Sliedrecht Sport-pagina op de handige webshop kan men er op elk gewenst moment terecht voor alle Sliedrecht Sport-kleding, schoenen, kniebeschermers, sleeves, volleyballen en al het andere dat bij (beach)volleybal komt kijken.

Live voelen en passen
Gedurende het seizoen is Volleybaldirect regelmatig met een groot deel van het assortiment in Sporthal De Basis aanwezig, zodat er ook nog eens ‘live’ gekeken, gevoeld, gepast en geshopt kan worden.

Het invullen van een Nevobo-lidmaatschapsnummer levert sowieso standaard 5 procent korting op aankopen. Leden van Sliedrecht Sport krijgen tijdens de introductieperiode nog eens een extra 5 procent korting door gebruik van de code SLIE20.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club