30|12

Volleybaldirect nieuwe hofleverancier Sliedrecht Sport

Nu André Vlot van zijn welverdiende pensioen gaat genieten en daarmee een einde komt aan de gelijknamige Sportshop in Hardinxveld-Giessendam, is Sliedrecht Sport de samenwerking aangegaan met Volleybaldirect.nl voor sportkleding, schoeisel, volleyballen en accessoires.

Volleybaldirect nieuwe hofleverancier Sliedrecht Sport

Per 31 december houdt Sportshop André Vlot ermee op. Vanwege de lockdown is de sluiting van de winkel echter al een tijdje een feit. In goed overleg met André en Jaap Vlot, met Errea, Mizuno en met Gala is besloten dat Volleybaldirect.nl vanaf 1 januari de vaste leverancier van Sliedrecht Sport zal worden.

Het bedrijf van Mark en Petra Meuleman is fysiek gevestigd in Nieuwegein, maar via de speciale Sliedrecht Sport-pagina op de handige webshop kun je er op elk gewenst moment terecht voor alle Sliedrecht Sport-kleding, schoenen, kniebeschermers, sleeves, volleyballen en al het andere dat bij (beach)volleybal komt kijken. Vanzelfsprekend worden de bestelde items zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd. Neem eens een kijkje in de webshop…

Door het invullen van je Nevobo-lidmaatschapsnummer krijg je standaard 5% korting. Leden van Sliedrecht Sport krijgen nog eens 5% extra korting en tot en met 31 januari 2020 is dat maar liefst 10% als welkomstintroductie. Hiervoor gebruik je de code SLIE20.

Gedurende het seizoen is Volleybaldirect regelmatig met een groot deel van het assortiment in De Basis aanwezig, zodat je ook nog eens ‘live’ kunt kijken, voelen, passen en shoppen.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club