24|08

Volleybalschool Drechtsteden gaat vijfde seizoen in

Volgende maand gaat de Volleybalschool Drechtsteden zijn eerste lustrumseizoen in. In het seizoen 2017-2018 opende de regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport voor het eerst zijn deuren. Ook komende jaargang zullen weer tientallen talentvolle speelsters en spelers een boost van hun persoonlijke volleybalontwikkeling door gaan maken.

Volleybalschool Drechtsteden gaat vijfde seizoen in

De regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport richt zich op extra individuele ontwikkeling van talentvolle jeugd, die bij de eigen vereniging vaak niet mogelijk is. Het technische vlak staat hierbij voorop, maar de mentale aspecten worden zeker niet vergeten.

Speciaal voor jeugd in de A+, A, B en C-leeftijden (10 tot 18 jaar) geldt: lekker trainen en spelen bij je eigen club én daarnaast op zondag een pittige extra training van drie uur bij de Volleybalschool Drechtsteden (met 16-18 personen per veld).

Bij Volleybalschool Drechtsteden worden de trainingen gegeven door de beste trainers uit de regio en zijn er gasttrainingen van de trainers en selectiespelers en -speelsters van Eredivisieploegen Heren 1 en Dames 1 van Sliedrecht Sport.

Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ook jeugdleden van Sliedrecht Sport zijn van harte welkom om mee te doen. De eerste training start op 19 september. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden vind je hier.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club