18|02

Voorbeschouwing Albert Stek op de topper in de Topdivisie: ‘Op naar de FINALE!’

De competitie is pas halverwege, maar er staat in de Nederlandse Topdivisie (de leukste competitie van ons land) nu al een FINALE op het programma. En zaterdag is het zover! De mannen van Volleybal Tilburg (de Titans uit Kruikenstad) komen op bezoek in topsporthal De Basis. Op papier staat Sliedrecht Sport maar liefst 7 punten voor. Hierbij moeten we wel de kanttekening maken dat de blauw/witten uit Sliedrecht twee wedstrijden meer gespeeld hebben.

Voorbeschouwing Albert Stek op de topper in de Topdivisie: ‘Op naar de FINALE!’

Foto: Pim Waslander

Beide teams presteren dit seizoen uitermate scherp en constant. Tilburg maakte een klein slippertje tegen Rijswijk, maar wist zichzelf net op tijd te herstellen en ging er met een 3-2 overwinning vandoor. De mannen van het reserve-vlaggenschip van Sliedrecht Sport hebben ondertussen een abonnement op 3-1 overwinningen en slepen de ene na de andere driepunter binnen. Michael Jordan en Stephen Curry zijn er niets bij… Kortom, er staat zaterdag vuurwerk van de bovenste plank op het programma.

Kampioen worden in de Topdivisie, meerdere spelers van het huidige Heren 2 weten precies wat dit is. Ze weten hoe dit voelt en vooral hoe je dit voor elkaar krijgt. Mannen als Michael van Leeuwe, Gerard Baan, Ian de Bus en Albert Stek flikten dit kunstje in 2018 al een keer en brachten de schaal naar Sliedrecht. Om nog maar te zwijgen over springveer Wessel Anker, die heeft zelfs de GROTE Eredivisie CUP al boven zijn hoofd mogen houden. Maak het compleet met Steven Heijting, Jelle Leeuwis, Joel Blokland, Jelle van Rekom, Jilles Amersfoort, Luuk de Groot, Glen Korevaar, Luuk van der Leeden en het grootste talent van Nederland Youri Ebbelaar en de kampioen van de Topdivisie 2021/2022 is compleet. Uiteraard onder leiding van de ervaren trainer/coach Frank Vlot en zijn gepassioneerde en gedreven assistent Egbert op ’t Hof.

Gaan we het hier ook nog over de selectie van Volley Tilburg hebben? Nee, daar beginnen we niet aan. Wij weten wat we kunnen, waar we toe in staat zijn en gaan meer dan ooit uit van onze eigen kracht. Op naar zaterdag! Om 17.15 uur breekt de wedstrijd los. Misschien wel het mooiste nieuws van alles… de tribunes mogen vol, de kantine is open en er mag weer ouderwets gezongen worden! Roy Kroon, je leest het goed. Dit is een indirecte uitnodiging. Wij kunnen niet wachten, tot zaterdag! Kom maar op!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club