24|11

Voorbeschouwing H1-ZVH door Wilco Struijk

Na het teleurstellende dubbelweekend van vorige week - twee maal verlies tegen respectievelijk Taurus en het Talentteam - komen vanavond de mannen van Reco ZVH op bezoek in sporthal De Basis.

Voorbeschouwing H1-ZVH door Wilco Struijk

Foto: Hans van Wijngaarden

Helaas wordt het wederom een wedstrijd zonder de steun van het blauw-witte legioen. Maar, zoals altijd gezegd wordt, ‘de mannen op het veld moeten het doen’. En dat cliché is nu nog meer waar.

Reco ZVH is ooit gestart als Zevenklappers en stond voorheen ook bekend als onder andere VC Nesselande. In 2011 werd de club zelfs landskampioen als Rivium Rotterdam. 
Those were the days… Momenteel is het team dat onder leiding staat van oud-international Kristian van der Wel te vinden op de voorlaatste plaats. 
Afgelopen weekend werd er, na drie weken rust, in Zevenhuizen met 0-3 jammerlijk verloren van de nummer 9: VCN uit in-den-buurtgemeente Capelle aan den IJssel. Wat een spannende derby moest worden werd voor de Zevenhuizense heren een deceptie.

Reco ZVH, met twee oud Sliedrecht-Sport’ers in de gelederen (Mika Prins en Chris van Mullem), wist de enige winst tot nu toe te behalen op 30 oktober tegen het Talentteam. In een vijfsetter werd er met 3-2 gewonnen. Dat lukte onze mannen niet. Wellicht putten de ZVH’ers daar hoop uit. De drang om te winnen zal zeker aanwezig zijn!

De mannen van Paul van der Ven zijn terug te vinden op een teleurstellende achtste plaats. Vanavond is een uitgelezen gelegenheid om de aansluiting met de middenmoot te vinden en zo revanche te nemen op het de tegenvallende resultaten van de laatste weken. En dat moet zeker kunnen. De omstandigheden worden dan ook weer wat gunstiger. Middenman Raygid is gelukkig weer fit en ook onze belangrijke aanvaller Marius is weer bijna klaar om zijn punten te scoren.

Het team heeft het afgelopen weekend kunnen uitrusten vanwege een weekendje vrijaf. Geen excuses meer, tijd om punten te pakken!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Marc Doornbos en start om 19:30 uur. Ook deze wedstrijd is weer te live volgen via deze website.

Hopelijk tot snel in onze vertrouwde De Basis!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club