17|12

Voorbeschouwing Jolijn de Haan: D1-Voltena

Na de sterke overwinning van vorige week tegen Apollo 8 zijn we weer omgeschakeld naar de volgende competitiewedstrijd. Deze zaterdag staat nieuwkomer in de eredivisie Voltena op de planning. Voor mij zeker geen onbekend team, aangezien ik hier eerder heb gespeeld in seizoen 2016-2017. Vele bekende meiden die toen ook al in het eerste zaten of die sindsdien doorgestroomd zijn naar het eerste.

Voorbeschouwing Jolijn de Haan: D1-Voltena

Foto: Pim Waslander

Wat Voltena als een van de meest unieke teams maakt in de eredivisie is hun originaliteit in het spel. Bijzondere elementen in hun spel, zoals pass over links, kan menig tegenstander van de kaart brengen. Momenteel staan ze op een 10e plek in de eredivisie met zeven punten uit negen wedstrijden. Dat neemt echter niet weg dat dit als een ‘makkelijk’ potje gezien kan worden. Zo wisten ze van een aantal teams uit het linkerrijtje wat setjes te pakken.

Met een sterke verdedigingslijn en sterke middenaanvallers is het voor ons zaak om ons eigen spel op orde te houden. Waar veel teams voor het ‘standaard’ spel kiezen, kunnen we ons instellen op veel onverwachte situaties.
Dus tijd om onze eigen aanvalskracht en power daar tegenover te zetten! Knallen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club