23|04

Voorbeschouwing Nienke de Waard: Is Sliedrecht te stoppen?

“Sliedrecht Sport boekt het liefst opnieuw een snelle overwinning...” Zo sloot Mariska haar voorbeschouwing van vorige week af. En het klopte inderdaad. Wederom een 3-0 overwinning zorgde ervoor dat de dames aanstaande zaterdag voor de 6e (!) keer landskampioen kunnen worden. Dit zou dus zo maar eens de laatste voorbeschouwing van het bijzondere volleybalseizoen 2020-2021 kunnen zijn…

Voorbeschouwing Nienke de Waard: Is Sliedrecht te stoppen?

Foto: Hans van Wijngaarden

Bijzonder is het zeker, want in elke voorbeschouwing, nabeschouwing, live-verslag van een wedstrijd gaat het over de lege tribunes, positieve en negatieve testen, teams die spelers missen of wedstrijden die niet door kunnen gaan. Ik ben er wel een beetje klaar mee, maar waarschijnlijk heel veel andere mensen met mij ook.

Er wordt weleens gezegd dat winnen went… totdat je weer een keer een belangrijke wedstrijd verliest. Je baalt, krijgt het niet uit je hoofd, bent gebrand op revanche en de wil om te winnen is enorm. Of het nou het mislopen van de bekerfinale was of de tegenslagen waar het team mee moest dealen (net als alle andere teams in de Eredivisie), het is duidelijk dat de honger naar prijzen nog steeds aanwezig is! En dat was duidelijk te zien aan het spel van de dames. De afgelopen twee finalewedstrijden tegen Apollo hebben we een ijzersterk spelend Sliedrecht Sport gezien. Zelf vanachter de laptop is te zien dat de gaten soms in de vloer worden geslagen. Hoe zou dat er in het echt toch ook alweer uitzien? Oh nee, daar ging ik het niet over hebben.

Apollo heeft na het winnen van de beker ook ervaren hoe het winnen van een grote prijs voelt en zal er natuurlijk alles aan doen om het geweld van Sliedrecht te stoppen. Maar is een Sliedrecht Sport in deze vorm en met deze gretigheid wel te stoppen?

Tip voor aanstaande zaterdag: trek je blauw/witte kleding aan, zorg voor wat lekkers te eten en drinken binnen handbereik en geniet van de gratis livestream via SliedrechtSport.nl.

Zaterdag 24 april vanaf 15:00 uur kan het gebeuren!

 

Door: Nienke de Waard

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club