20|11

Voorbeschouwing wedstrijd tegen Set-Up door Nienke de Waard

Na een spannende vijf-setter nipt te hebben verloren tegen Team22, mogen de dames van Vera vandaag aantreden tegen Set-Up '65.

Voorbeschouwing wedstrijd tegen Set-Up door Nienke de Waard

Foto: Roel Ubels

Set-Up ’65 is een ploeg die een aantal jaren geleden (2016) nog in de finale van het Landskampioenschap stond. Ik weet dat nog maar al te goed (helaas), omdat wij de laatste wedstrijd van de competitie tegen Eurosped verloren, mocht Set-Up voor het eerst in de geschiedenis de finale om het Landskampioenschap spelen.

In dat seizoen misschien wel terecht, er zijn daar maar weinig ploegen in Ootmarsum met de winst vandoor gegaan. Een ploeg die altijd gesteund werd door trouwe supporters, die altijd van zich lieten horen. ‘Heeja Set-up, heeja Set-Up’… werd daar door iedereen flink meegezongen.

Dat is nu voor alle teams helaas weer anders. Geen publiek dat voor je trommelt of meezingt. Dat zullen alle teams volledig zelf moeten doen.

De ploeg van Set-Up is inmiddels volledig vernieuwd en heeft slechts twee punten overgehouden aan zes wedstrijden. Eén van deze punten is afgelopen weekend behaald tegen Apollo, wat dan toch wel weer verrassend is… de nummer 3 tegen de nummer 12.

Voor Sliedrecht is dit dus een signaal om deze tegenstander niet te onderschatten.

Hopelijk hebben de dames van Sliedrecht de laatste twee verliespartijen (Oostende en Team22) een plek kunnen geven en zullen zij weer vol gas gaan om de volle drie punten binnen te halen.

Gelukkig weten we inmiddels allemaal dat de wedstrijden thuis ook goed te volgen zijn via de livestream via deze website en ‘zien’ we elkaar daar! Vanaf 20:00 uur…

Groeten van Nienke de Waard


Terug naar nieuws overzicht


Business Club