13|01

Vooruitblikken met Wilco Struijk

Na een mooie winst tegen Prima Donna Kaas en dito resultaat in Ede staat inmiddels alweer de derde wedstrijd van 2023 op het programma.

Vooruitblikken met Wilco Struijk

Foto: Peter Verheijen

Morgen treft Sliedrecht Heren 1 wederom een team uit de onderste regionen: VCN uit Capelle aan den IJssel. Op voorhand een mooie mogelijkheid om punten te pakken voor die zo belangrijke plek zes die aan het einde van het reguliere seizoen recht geeft op deelname aan de play-offs.

De heenwedstrijd, op 5 november 2022, tussen Sliedrecht en VCN eindige in een eclatante 3-0 overwinning voor onze mannen. De mannen van Trainer Ferry van Hal zullen zich echter niet zomaar gewonnen geven, zo werd er afgelopen weekend zelfs nog met 2-3 gewonnen van Taurus, Sliedrechts naaste belager voor die eerder genoemde plek zes.

De wedstrijd is tevens een broederstrijd, Spelverdeler Daan Haanappel treft aan de overkant van het net zijn broer Casper, ook een spelverdeler. Verder zien we bij de bezoekers oud Sliedrecht Sporter Jelle Leeuwis, alleen is hij inmiddels zijn wilde haren inmiddels verloren.

Onze mannen zijn momenteel terug te vinden in het linker rijtje. Inmiddels wordt de selectie ook steeds fitter. Alleen spelverdeler Rick van der Sluis en middenman Samuel Driza zijn nog op de terugweg van een blessure en zullen geen volledige wedstrijd kunnen spelen.

Al met al genoeg aanknopingspunten voor een positief resultaat. Scheidsrechter Benno Meijer fluit om 20:00 voor het eerste fluitsignaal. Graag zien we jullie dan ook weer in groten getale in de mooiste en gezelligste sporthal van Nederland, tot morgen!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club