18|11

Vrijwilligers gezocht

Sliedrecht Sport opereert dankzij een grote groep vrijwilligers die de vereniging helpt en zo met elkaar een leuke tijd beleeft, terwijl er ook meteen iets nuttigs wordt gedaan voor de Sliedrechtse samenleving. Iedereen is van harte welkom ongeacht niveau, achtergrond, wel of geen lid en de tijd die je eraan wilt en kunt besteden...

Vrijwilligers gezocht

20150321 Sliedrecht Sport - Alterno

Nu zijn we op zoek naar een aantal specifieke functie. Wie heeft er zin om mee te draaien in een goed team en de schouders eronder te zetten?

Jeugdscheidsrechter coördinators
Wekelijks zijn er thuiswedstrijden van onze jeugdteams in De Basis waarbij we een jeugdscheidsrechter in moeten delen. De huidige jeugdscheidsrechtercoördinatoren, Barth en Gus, hebben aangegeven per 31 december 2021 te stoppen en we zoeken dus twee nieuwe coördinatoren die de planning van hen over willen nemen.
Vind jij het leuk om te plannen en te puzzelen? Het meeste kun je prima vanuit huis regelen en je bent er in het competitieseizoen ongeveer 2 uur per week mee bezig.

Hulptrainer bij Kids2Move
We zijn op zoek naar een hulptrainer bij Kids2Move (2-6 jaar). Zij trainen op woensdagmiddag van 15.15 uur-16.15 uur in De Basis. Mariska Boehlee-Koster geeft deze groep training, maar we zoeken nog een hulptrainer. Misschien doe je een opleiding, zoek je een stage en/of vind je het leuk om met hele jonge kinderen te werken?

Bar- en keukenvrijwilligers
Ook bar- en keukenvrijwilligers zijn nog van harte welkom. Vind je het leuk om eens in de zes weken vier uurtjes mee te helpen met bardienst draaien? Of op zaterdag een handje te helpen in de keuken van 18.00-20.00 uur? De keukendienst houdt vooral de afwas in… je hoeft niet te frituren!

Gastheer of -vrouw/beheerder De Basis
Als gastheer 0f -vrouw ben je het aanspreekpunt voor spelers en bezoekers van de sporthal en zorgt dat zij zich welkom voelen. Daarnaast help je, wanneer dat nodig is, een handje bij het inrichten van de zaal. Dit alles is eenvoudig te leren. Het gaat er vooral om dat je vriendelijk en daadkrachtig bent.

We zoeken voornamelijk mensen voor vrijdag en zaterdag die bijvoorbeeld eens in de vier weken ingeroosterd willen worden voor een dienst van vier uur. Vanzelfsprekend gebeurt het inroosteren gebeurt in overleg.

(Digitale) tellers en opbouwploeg
Voor de wedstrijden van Dames 1, Heren 1, Dames 2 en Heren 2 zoeken we nog mensen die af en toe het digitale wedstrijdformulier of telbord willen bijhouden bij thuiswedstrijden. Je bent verzekerd van een zitplaats en wordt uiteraard ingewerkt als dit nieuw voor je is.

Ook de opbouwploeg van het centercourt kan nog wel wat extra handen gebruiken op de zaterdagmiddag.

Vrijwilligers controle CTB
Sinds zaterdag 6 november moeten we als vereniging naast horecabezoekers ook sporters vanaf 18 jaar controleren op een coronatoegangsbewijs (CTB). We zoeken hiervoor op vrijdagavonden en zaterdag scanvrijwilligers. Door korte diensten te maken van ongeveer 1,5 uur hopen we deze taak te kunnen verspreiden over leden, ouders, andere familieleden en vrijwilligers. Behalve een smartphone heb je niets nodig. We zouden er erg mee geholpen zijn!

Heb je vragen over of spreekt één van bovenstaande functies je aan, dan wel heb je een vader, moeder, opa, buurman, kennis, vriendin, etc. die het leuk vindt om hier iets in te betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met vrijwilligers@sliedrechtsport.nl. We kijken naar je uit!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club