07|09

Vrijwilligersfeest op z’n Marokkaans

Afgelopen vrijdag was het weer een drukte van belang in het Bankie. Sliedrecht Sport bedankte zijn vrijwilligers voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Thema dit jaar: Marokko.

Vrijwilligersfeest op z’n Marokkaans

Het moet gezegd, de thematische aankleding van het Bankie gaf de toch al zo sfeervolle ‘kantine’ van Sliedrecht Sport een extra dimensie. Datzelfde gold voor het heerlijke eten dat geserveerd werd. Het had vast niet misstaan in Tanger, Rabat of Casablanca. Er werd dan ook volop genoten door de kleine honderd aanwezige vrijwilligers.

Het jaarlijkse Vrijwilligersfeest is één van de manieren waarop Sliedrecht Sport zijn vele vrijwilligers bedankt voor hun inzet. “Zonder die inzet kan de vereniging echt niet bestaan”, aldus voorzitter Cees Boer. “Tijdens de corona-periode is alles anders geweest, maar nu we er weer vol voor gaan, doen we ook weer een vol beroep op onze vrijwilligers. Eigenlijk vinden we het niet meer dan normaal dat als je lid bent van Sliedrecht Sport, of als één van je kinderen dat is, je ook een vrijwilligerstaak verricht binnen de club. De komende tijd zullen we daar meer aandacht aan gaan geven. Met z’n allen is het licht werk en kunnen we gezamenlijk invulling geven aan die bruisende en ambitieuze vereniging die we voor ogen hebben. Vrijwilligers bedankt!”


Terug naar nieuws overzicht


Business Club