10|03

Vrouwen op stoom voor finales

Ook de tweede wedstrijd in de Kampioenspoule leverde de volle buit op voor Dames 1. In en tegen Zwolle werden de Overijsselsen met 1-3 verslagen. Zaterdag wacht de topper tegen Apollo.

Vrouwen op stoom voor finales

Foto: Hans van Wijngaarden

Verslag van Volleybal.nl:

Regerend landskampioen Sliedrecht Sport moest er hard voor werken in de eerste set in Zwolle, Djopzz Regio Zwolle was van plan de huid duur te verkopen. Er werd zelfs een voorsprong van vier punten gepakt, maar zeer deskundig kwam Sliedrecht snel weer langszij. Aan de hand van Fleur Savelkoel pakte Sliedrecht de eerste set toch met 23-25.

De tweede set was het verschil groot, Savelkoel en Jolijn de Haan scoorden aan de lopende band. Het resulteerde in een 16-25 zege. De derde set liet Sliedrecht de teugels wat vieren en die ruimte greep Zwolle direct. Met 25-18 kwamen ze terug in de wedstrijd.

Dat werd Sliedrecht toch iet te gortig, direct werd in de vierde set een gat geslagen en halverwege bedroeg de voorsprong al zes punten. Sliedrecht denderde door en won uiteindelijk met 17-25. Jolijn de Haan en Fleur Savelkoel waren met ieder 15 punten gezamenlijk topscorer.

Lees hier het hele artikel op Volleybal.nl.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club