19|04

We gaan weer Kofferbakverkopen: 18 juni

Op zaterdag 18 juni organiseert Sliedrecht Sport zijn derde kofferbakverkoop. Een rommelmarkt waarbij vanuit de kofferbak van alles kan worden verkocht aan het winkelend publiek. Alles voor huis en tuin, elektrische apparaten, cd’s en lp’s, speelgoed, kleding, beddengoed en nog veel meer. Voor meubels is helaas geen ruimte. Onder het genot van de zon, een hapje en een drankje kan er heerlijk gesnuffeld worden #meukisleuk

We gaan weer Kofferbakverkopen: 18 juni

Een uitgelezen kans om eindelijk eens wat geld te verdienen aan spullen die je al jaren op zolder bewaard. Wil je met jouw auto op het terrein staan? Meld je zo snel mogelijk aan via dit formulier op deze website en betaal daarna 17,50 euro via de betaalpagina. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging. Meer info lees je via deze pagina.

Naast kofferbakverkopers zal Sliedrecht Sport ook zelf met een aantal kramen op het terrein staan. De club roept op om tijdens de voorjaarsschoonmaak mee te denken en jouw spullen te doneren aan de kofferbakverkoop. Op 9 en 16 mei kun je tussen 19.00 en 20.00 uur je spullen inleveren bij sporthal de Basis . Op zaterdagochtend 11 juni kun je ook tussen 11.00 en 12.00 uur terecht.

Lukt het brengen écht niet dan komen we het eventueel bij je ophalen.

Heb je vragen? Mail naar kofferbakverkoop@sliedrechtsport.nl

Zet ‘m in de agenda, en kom lekker snuffelen op 18 juni.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club