14|09

We zijn begonnen!

Afgelopen zaterdag zijn de eerste wedstrijden van 2020-2021 gespeeld. De eer voor de eerste winst in het nieuwe seizoen gaat naar team 6.2. Met 3-1 werd WHV weggespeeld. Yihaaaaaa!

We zijn begonnen!

In maart 2020 hebben we onze laatste wedstrijd gespeeld en na de eerste training vrijdag mochten we zaterdag gelijk aan de bak! Wat hebben we het gemist!!

De ouverture betrof een wedstrijd tegen WHV 6.2 in het mooie Asperen. Daar aangekomen (goed geregeld mbt nieuwe maatregelen!) bleek het een potje tegen de jongens te zijn. Dat het weer even wennen was, met slechts één training in de benen, zag je dan ook terug in de puntentelling: al snel stonden we met 7-0 achter in de eerste set. Maar toen ging de knop om en werd de set afgesloten met 19-25! Ook de tweede en derde set werden een blauw-witte prooi (17-25 en 20-25), maar de vierde set moesten we helaas aan de Aspereners laten: 25-19.

Een kleine verandering voor ons ten opzichte van vorig seizoen is dat in niveau 6 het in drie keer spelen geen extra punten geeft. Dat was wel jammer want we hebben wel zoveel mogelijk de ballen in 3-en gespeeld, met af en toe een verrassingseffectje! ?

Wat was het weer fijn om met elkaar te zijn, een goede en leuke wedstrijd te spelen en deze nog te winnen ook!

 


Terug naar nieuws overzicht


Business Club