17|09

Week van de Scheidsrechter: win WK-kaarten!

De Week van de Scheidsrechter 2021 gaat bijna van start. Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober gaan we deze helden traditiegetrouw vertellen hoe belangrijk ze zijn. Wie dat het meest ludiek doet, wint kaarten voor het WK Dames 2022 in Nederland.

Week van de Scheidsrechter: win WK-kaarten!

Van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt tijdens de jaarlijkse ‘Week van de Scheidsrechter’. Na wederom een lange coronaperiode van veel ‘stilzitten’, staan onze scheidsrechters weer klaar om gewapend met de fluit de wedstrijden van al onze verenigingen mogelijk te maken. Laten we ze samen vertellen hoe belangrijk zij zijn voor onze mooie sport. Helpen jullie mee?
Onmisbare kracht op de bok

Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd. Iedere keer stappen zij in hun auto, op de fiets, nemen ze de loopwagen of pakken ze de trein, zodat heel volleyballend Nederland kan genieten. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, zij doen het voor ons, zodat wij kunnen genieten van het spelletje.
Blijk van waardering

Net als alle andere jaren steunen wij de Week van de Scheidsrechter van harte. We roepen alle leden dan ook op om in de actieweek hun scheidsrechter te bedanken en te vertellen hoe blij we met ze zijn. Hoe? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Een aantal tips:
… Wat je ook doet, zorg ervoor dat de scheids zich tijdens de Week van de Scheids ontzettend bijzonder voelt!
LET OP: Win kaarten WK Dames Volleybal 2022!

We zijn erg benieuwd op welke ludieke manier iedereen zijn of haar scheidsrechter bedankt! De leukste inzendingen maken kans op kaarten voor het WK Dames Volleybal 2022! Het hele team mag mee, maar ook de scheidsrechter! Uiteraard mag de scheids een introducee meenemen.
Deel de acties! 
Maak een foto of video van de ludieke actie(s) en deel deze in de Week van de Scheidsrechter op social media met #Scheidsbedankt en #Volleyscheids. Na deze speciale week maken we de winnaars bekend.

Samen maken we er weer een topweek van: heel veel plezier tijdens de Week van de Scheidsrechter 2021!


Terug naar nieuws overzicht


Business Club