07|07

Welkom aan onze nieuwe vrijwilligers… we kunnen er nog meer gebruiken!

Yesssss, we hebben er weer een aantal vrijwilligers bij. Twee vacatures zijn hiermee ingevuld!

Marit Bor en Febe Vendeville zijn de twee nieuwe coördinatoren voor de ballenkinderen en Esmee Koene en Harm Korevaar worden de jeugdscheidscoördinatoren. We zijn daar hartstikke blij mee en wensen deze nieuwe vrijwilligers veel plezier met hun nieuwe uitdaging!

Welkom aan onze nieuwe vrijwilligers… we kunnen er nog meer gebruiken!

Als lid van Sliedrecht Sport begint het vrijwilligerswerk al op jonge leeftijd want samen houden we de club draaiende. Bovendien maken vele handen licht werk.

Wil je ook een kleine of grote taak op je nemen om daarmee de club te helpen en er mede voor te zorgen dat honderden Sliedrechters lekker kunnen sporten dan wel van het kijken naar sport kunnen genieten? Meld je dan aan bij de vrijwilligerscommissie… bijvoorbeeld voor onderstaande zaken.

Ballenkinderen en quickmoppers
Bij elke thuiswedstrijd van Dames 1, Dames 2, Heren 1 en Heren 2 zijn er ballenkinderen en moppers nodig: de ‘court crew’. Dit is een taak die bij Sliedrecht Sport uitgevoerd wordt door de jeugd uit CMV niveau 5/6 en de C-teams.

Marit en Febe gaan komend seizoen alle kids indelen en hopen dat er ouders zijn die ook een keer deze groep ballenkinderen willen begeleiden tijdens een wedstrijd. Als je zoon of dochter toch als ballenkind staat ingedeeld en je blijft als ouder bij de wedstrijd kijken, dan kun je ook gelijk deze kids begeleiden toch? Mail jouw beschikbaarheid naar ballenkinderen@sliedrechtsport.nl.

De kinderen weten zelf vaak precies wat ze moeten doen.

Scheidsrechters
Vanzelfsprekend wordt elke volleybalwedstrijd geleid door een scheidsrechter. Als A- en B-jeugd fluit je jeugdwedstrijden (met uitzondering van Topklasse A en B). Harm en Esmee gaan alle jeugdwedstrijden indelen met een jeugdscheidsrechter. Het fluiten van wedstrijden door A en B jeugd is verplicht net zoals senioren verplicht zijn om de senioren wedstrijden te fluiten.

Hiervoor geldt dat je een spelregeltoets moet halen:

Voor alle A en B jeugd is de verplichte oefenscheidsavond op vrijdag 26 augustus van 19.00 tot 20.30 uur in sporthal De Basis.

Spelers uit de seniorenteams fluiten ook volgens schema thuiswedstrijden van andere seniorenteams en/of jeugdteams. De hiervoor benodigde opleiding als scheidsrechter verzorgen we zelf als Sliedrecht Sport. Voor het fluiten van wedstrijden op het niveau promotieklasse of hoger moet je een uitgebreidere opleiding volgen.

Wil je voor Sliedrecht Sport wedstrijden fluiten of heb je vragen over arbitrage? Neem dan contact op met de scheidsrechtercoördinator.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club