27|11

YESS! Dartstoernooi incoming

Locatie: De Basis

Het is eindelijk weer zover: de ‘dartsmaand’ december is aangebroken. Uiteraard organiseren wij daarom weer het jaarlijkse dartstoernooi, op 14 december staat hij op de kalender. Prachtige outfits, heerlijke opkomstnummers, DJ Darteritus en een fantastische sfeer in de zaal staan garant voor een supergezellige avond.

YESS! Dartstoernooi incoming

Na de wedstrijd van Heren 1 worden de eerste pijltjes gegooid. Het toernooi begint met poulewedstrijden. De finalewedstrijden zullen rond middernacht gespeeld worden. Hierna worden de prijzen verdeeld. Dit jaar zijn er twee extra banen gehuurd, waardoor er nog meer en sneller wedstrijden gespeeld kunnen worden.

Mensen die als een echte dartfan verkleed komen, hebben recht op een van de lange tafels die vlakbij de banen staan. Zo heb je het beste zich op de wedstrijden.

Opgeven doe je door een mail of appje te sturen naar roy_kroon@hotmail.comof 06-13103312. Geef in je aanmelding jouw naam, bijnaam en opkomstnummer door. Om de kosten te dekken voor het huren van de banen staat er een pot van de wedstrijdleiding op tafel waarin gedoneerd kan worden.


Terug naar nieuws overzicht


Business Club