27|09

Zaterdag eerste thuiswedstrijd voor Heren 2

Het opleidingsteam van Sliedrecht Sport, Heren 2, is de competitie goed begonnen. Het ensemble van trainer coach Frank Vlot hoopt hier aanstaande zaterdag in de inmiddels vertrouwde thuisBasis in Sliedrecht een goed vervolg aan te geven.

Zaterdag eerste thuiswedstrijd voor Heren 2

Foto: Rick den Besten

Tegen streekgenoot en promovendus VC WIK uit Groot Ammers werd een klinkende 0-4 overwinning geboekt. Een prachtige seizoensouverture die, zonder zelf groots te spelen, bijzonder goed smaakt.

Met oud H1-spelers Daniël van Helden, Steven Heijting en ‘nog steeds’ Roy Kroon in de gelederen heeft Heren 2 wederom een mooie mix van ervaring en talent. Youngsters Mart de Groot, Glen Korevaar, Rick Julicher, Jelle van Rekom, Joel Blokland en Luke Amersfoort krijgen hierdoor optimaal de ruimte om zich te ontwikkelen. Met Jorren Bakker en Jeffrey Grinwis als vaste waarden in Heren 2 wordt de selectie gecompleteerd. Het illustere duo Vlot/Van Heteren zit wekelijks weer gebroederlijk op de bank en uiteraard wordt er ook wekelijks één training verzorgd door Heren 1 trainer Marnix Elbers.

Om 16.45 uur vangt de tweede competitiewedstrijd aan tegen VV Utrecht, dat ook met enkele oud ere- en topdivisiespelers binnen de gelederen wederom hoge ogen probeert te gooien. U komt toch kijken naar een fantastische pot volleybal?

Tot zaterdag!

Uw jongens van 2


Terug naar nieuws overzicht


Business Club